Dolar $
32.2
%-0 -0
Euro €
35.01
%0 0
Sterlin £
41.01
%0.11 0.04
Çeyrek Altın
4113.42
%0.46 18.54
SON DAKİKA
Hibya Haber Ajansı | Piyasalar Cuma 10 Mayıs 2024 09:00

PİYASALARDA BUGÜN

Yunanistan Dışişleri Bakanı Yerapetritis, Yunanistan Başbakanı Miçotakis'in 13 Mayıs'ta Türkiye'ye yapacağı ziyaretten beklentinin Cumhurbaşkanı Erdoğan ile samimi bir görüşme olduğunu aktardı.

Piyasalarda bugün

Ne oldu?

Yunanistan Dışişleri Bakanı Yerapetritis, Yunanistan Başbakanı Miçotakis'in 13 Mayıs'ta Türkiye'ye yapacağı ziyaretten beklentinin Cumhurbaşkanı Erdoğan ile samimi bir görüşme olduğunu aktardı.
Ticaret Bakanı Bolat, Washington'da ABD Ticaret Bakanı Raimondo ile bir araya geldi. Verimli bir görüşme gerçekleştirildiği belirtildi.
Fahiş fiyat artışı ve stokçuluk cezalarının artırılmasını da içeren TTK ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu'nda kabul edildi.
Pentagon: Şu anda İsrail'e yakın vadeli bazı güvenlik yardımlarını gözden geçiriyoruz.
San Francisco Fed Başkanı Daly, enflasyonun merkez bankasının hedefine dönmesinin daha fazla zaman alabileceğini söyledİ.
ABD Başkanı Biden yönetiminin önümüzdeki hafta içinde Çin'e gümrük vergilerine ilişkin kapsamlı bir karar açıklamaya hazırlandığı öne sürüldü.
Ukrayna istihbaratının suikast düzenleyeceği şüphesiyle Devlet Güvenlik Dairesi'nde görevli 2 kişiyi tutuklamasının ardından harekete geçen Zelenskiy, Ukrayna Devlet Güvenlik Dairesi Başkanı Rud’u görevden aldı. 
BoE Baş Ekonomisti Pill, Para Politikası Komitesi üyelerinin
daha fazla kanıta ihtiyaç duymalarına rağmen yakında faiz oranlarını düşürebileceklerinden daha emin olduklarını söyledi.

Ne olacak?

Yurt içinde İşsizlik Oranı ve Sanayi Üretim Endeksi bugün açıklanacak.
İngiltere’de büyüme verisi bugün açıklanacak.
ECB Toplantı tutanaklarının bugün açıklanması bekleniyor.
MSCI Endeks değişiklikleri 14 Mayıs’ta gerçekleşecek.
Borsa İstanbul’un bu sabah alıcılı açılış yapmasını bekliyoruz.

Kaynak İnfo Yatırım

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR