Dolar $
32.4
%-0.02 -0
Euro €
34.64
%0.06 0.02
Sterlin £
40.59
%0.11 0.04
Çeyrek Altın
3875.96
%-0.02 -0.65
SON DAKİKA
Sigorta Cuma 08 Eylül 2023 13:14

PRATİK PORTAL İLE ACENTELERE KOLAYLIK

Neova Katılım Sigorta, acentelerinin işlemlerini hızlandıracak ve hızlı poliçe kesilebilmelerine olanak sağlayacak yeni bir uygulamaya imza attı.

Pratik Portal ile acentelere kolaylık

Pratik Portal adı verilen yeni platformla birlikte acenteler artık pek çok sigortacılık işlemini hızlıca gerçekleştirebiliyorlar. Aynı zamanda üretim, hasar ve yenilemelerle ilgili raporlara da ulaşabilen acenteler, platform aracılığıyla genel müdürlüğe direkt olarak talep açabiliyor, şirket ile ilgili duyuru ve haberlere erişebiliyor.

Neova Katılım Sigorta Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Habip Çetinkaya, “Acenteler bizim en önemli iş ortaklarımızdan biri. Büyüme stratejimizin tam merkezinde yer alıyorlar. 2023 yılı haziran sonu verilerine göre toplam prim üretimimizin %66’sı acentelerimiz aracılığıyla gerçekleşti. Ülkemiz geneline yaygın bir şekilde 3200 acentemizle birlikte faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Şirketimiz ile birlikte acentelerimizin de dijital gelişimini önemsiyoruz. Bu bakış açısıyla acentelerimizin müşterilerimize daha hızlı hizmet verebilmesini sağlayan “Pratik Portal” projemizi hayata geçirdik. Pratik Portal’ın iş birimi ve teknoloji ekiplerimizce Agile çalışma metodu ile hayata geçirilmesi de bizim için önemli. Bunun yanı sıra portalın geliştirme süreçlerinde acentelerimizin de geri dönüşlerini aldık. Acentelerimizin hayatını kolaylaştıracak bu projeye imza attığımız için büyük mutluluk duyuyoruz.”



ABONE OL