Dolar $
32.21
%0.02 0
Euro €
34.99
%-0.02 -0
Sterlin £
40.93
%-0.06 -0.02
Çeyrek Altın
4104.32
%0.24 9.55
SON DAKİKA
Şafak GÜVEN | EKONOMİ Pazar 12 Mayıs 2024 07:00

RED BULL DANCE YOUR STYLE TÜRKİYE ELEMELERİ BAŞLADI

İzleyicinin jüri olarak kazananı belirlediği yarışma "Red Bull Dance Your Style", dansın en iyilerini belirlemek için geri döndü. Sokak dansının her türünün sahneye taşındığı Red Bull Dance Your Style elemeleri, Koç Üniversitesi'nde heyecanlı kapışmalar ile başladı. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı Red Bull Dance Your Style'a başvurular Red Bull Dance Your Style Turkey | Red Bull adresi üzerinden yapılıyor.

Red Bull Dance Your Style Türkiye Elemeleri Başladı

 

Red Bull Dance Your Style elemeleri başladı. Hip Hop, popping ve house dans gibi sokak dansı türlerinin en iyilerinin belirleneceği Red Bull Dance Your Style’ın ilk elemesi Koç Üniversitesi’nde gerçekleşti. Yarışma kapsamında elemeler, Koç Üniversitesi’nde başlarken, İstanbul’daki mücadelenin ardından 15 Mayıs’ta İzmir Ege Üniversitesi’nde ve sırasıyla Ankara Hacettepe Üniversitesi ile Antalya Akdeniz Üniversitesi’nde devam edecek. Elemelerde başarıyı yakalayan dansçılar 1 Eylül’de İzmir’de gerçekleşecek Türkiye Finali’nde hünerlerini sergileyecek. 


Her yıl birbirinden yetenekli dansçıların sürpriz müzikler eşliğinde kıyasıya mücadele ettiği yarışmaya bu yıl sadece üniversite öğrencileri Red Bull Dance Your Style Turkey | Red Bull adresinden başvuru yapabiliyor Red Bull Dance Your Style Türkiye Finali’nde izleyiciler tarafından birinci seçilen isim, Mumbai, Hindistan’da düzenlenecek Red Bull Dance Your Style 2024 Dünya Finali’nde Türkiye’yi temsil edecek.   

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR