Dolar $
32.39
%0.06 0.01
Euro €
34.79
%0.12 0.04
Sterlin £
40.67
%-0.13 -0.05
Çeyrek Altın
3912.53
%-0.12 -4.66
SON DAKİKA
Mobilya - Dekorasyon Cumartesi 02 Eylül 2023 15:10

RUUM STORE'DAN ŞEHRE DÖNÜŞ SEÇENEKLERİ

Kitaplıktan çalışma masasına, oyuncu koltuğundan masa lambasına ve çok amaçlı masaya kadar yüzlerce çeşit ürün, ruumstore.com adreslerinde alıcılarını bekliyor.

Ruum Store'dan Şehre Dönüş Seçenekleri

Online mobilya markası Ruum Store, dar alanlara uygun çalışma ve hobi ürünlerini kullanıcılarıyla buluşturuyor. Dar alanlar için pratik çözümler sunarken şehre dönüş heyecanında öğrencileri ve ofis çalışanlarını unutmuyor.  Konforlu ve kaliteli ürünlerini yaşam alanlarınıza katmanız adına online mağazalarında satışa sunuyor.

Şıklık ve fonksiyonelliği buluşturan tasarım “Pollux Kitaplık”

Pollux Kitaplık ile çalışma ve hobi alanlarında kitaplara, dekoratif objelere ve diğer kişisel eşyalara yer açılıyor. Ahşap rengi gövdenin siyah ayaklarla buluşmasıyla atmosfere modern bir hava katan ürün, estetik tasarımı ve kullanışlı yapısıyla dikkat çekiyor. Hem modern hem de klasik severlerin gözdesi olmaya hazırlanan Pollux Kitaplığın 60 cm genişliği, 30 cm derinliği ve 175 cm yüksekliği bulunuyor. Bu kusursuz kitaplık şehre dönüş kapsamında 2.473,31TL yerine 1.731,31TL uygun fiyatıyla ruumstore.com adreslerinde satışa çıkıyor.

Yaşam alanlarını “Nina Kitaplık” ile güzelleştirin

Nina Kitaplık, minimalist ve şık tasarımıyla kitapları sergilemeyi keyifli bir hale getiriyor. Hem modern hem de fonksiyonel bir yaşam alanı yaratmak isteyenler için ideal bir tercih olan kitaplık, ev dekorasyonunda şıklığı ve pratikliği bir arada arayanlar için ön plana çıkıyor. 65 cm genişlik, 15 cm derinlik ve 150 cm yükseklik ölçüleriyle mekânlarınıza zarafet katan ürün kampanya dönemine özel 1.262,63 TL yerine 883,84 TL’ye satılıyor.

Doğal tasarımıyla “Dembi Kitaplık”

Yaşam alanlarınıza doğallığın ve şıklığın buluşması olan Dembi Kitaplık, ağacın zarif hatlarını yansıtan tasarımıyla öne çıkıyor. Beş raflı yapısı sayesinde sınırlı alanlarda bile geniş bir depolama çözümü sunan bu ürün, modern estetiği beyazın sade duruşuyla harmanlıyor. Dembi Kitaplık, zarif tasarımı sayesinde tüm odalara sofistike bir dokunuş getiriyor. Doğanın ilham verdiği tasarımıyla mekânlara yeni bir soluk katmaya hazır olan bu ürün hem kullanışlı hem de dekoratif bir ambiyans sunuyor. 1.654,14 TL fiyatı yerine 1.157,89 TL makul fiyatıyla satışa sunulan ürüne ruumstore.com adreslerinden ulaşılabiliyor.

Alandan tasarruf sağlayan “Brehon Çalışma Masası”

Brehon Çalışma Masası, dar alanlarda fonksiyonelliğiyle öne çıkarak adeta bir alan sihirbazına dönüşüyor. Entegre kitaplık modülü sayesinde, çalışma alanlarında verimli bir tasarruf sağlayan ürün hem sağ hem sol taraftaki kitaplık rafları ile çok yönlü depolama ve sergileme imkanı sunarak kullanıcılara geniş bir alan yaratma fırsatı tanıyor. İşlevsel ve  estetik tasarımıyla Brehon Çalışma Masası, hem öğrencilere hem de çalışanlara verimli ve rahat bir alan sunuyor. Şehre dönüş döneminin en iyi dostu ve vazgeçilmez tercihi olmaya aday olan bu ürün ruumstore.com adresinden 2.578,95 TL yerine 1.805,27 TL’ye satın alınabiliyor.

“Eskitme Kaplama Masa Lambası” ile nostaljik aydınlatma deneyimi

Ev dekorasyonuna nostaljik bir hava katmak isteyenler için özel olarak tasarlanmış olan Eskitme Kaplama Masa Lambası, özgün detayları ve işlevselliğiyle dikkat çekiyor. Bu zarif masa lambası hem estetik hem de kullanım açısından beklentileri karşılıyor. Bu masa lambası, 55 cm yüksekliği, 32 genişliği ve 16 cm derinliğiyle mekânlara mükemmel bir denge getiriyor. Eskitme kaplama renk seçeneği, ürüne benzersiz bir karakter kazandırırken, metal malzeme ise dayanıklılığı ve sağlamlığı garantiliyor. Bu ürün, 1.671,24 TL yerine 1.169,87 TL’ye ruumstore.com’da satışa sunuluyor.

Konforlu oyun deneyimi yaşamak için: “Asos Oyuncu Koltuğu”

Okula ve şehre dönüş döneminde küçük bir mola vermek isteyenleri de unutmayan Ruum Store, Asos Oyuncu Koltuğu’nu satışa sunuyor.  Hobi anlarına eşlik eden koltuk, yüksek konfor ve orijinal tasarımın kusursuz birleşimiyle oyun deneyimini bir üst seviyeye taşıyor. Ergonomik yapısıyla dikkat çeken bu koltuk, eşsiz oyun deneyimleri yaşatıyor. Uzun ömürlü oturma süngeri sayesinde ise uzun saatler boyunca kesintisiz rahatlık sağlıyor. Kolay kurulum olanağıyla da gönülleri fetheden Asos Oyuncu Koltuğu, 3 .682,82 TL yerine 1. 831,41 TL uygun fiyatıyla ruumstore.com adresinden satın alınabiliyor.

Fonksiyonel “4 Raflı Masa”

Hem çalışma alanlarını düzenlemek hem de farklı ihtiyaçlara cevap vermek için ideal olan bu masa, işlevselliği ve zarif tasarımıyla dikkat çekiyor. Bilgisayar masası olarak kullanılabileceği gibi ofis, ders veya yemek masası olarak da tercih edilebilen ürün, dar alanların kurtarıcısı oluyor. 4 raflı ahşap ayaklarıyla desteklenen bu masa, hem görsel açıdan çekici bir seçenek sunuyor hem de kullanım alanını optimize ediyor. 

ABONE OL