Dolar $
32.39
%0.05 0.01
Euro €
34.8
%0.16 0.05
Sterlin £
40.73
%-0.03 -0.01
Çeyrek Altın
3912.3
%-0.13 -4.89
SON DAKİKA
Mobilya - Dekorasyon Cuma 11 Ağustos 2023 09:32

SALONUNUZUN TARZINI TAMAMLAMANIN YOLU

Enza Home koleksiyonundaki farklı zevklere hitap eden orta sehpalar, dekorasyonu taçlandıran bir unsur olarak öne çıkıyor.

Salonunuzun Tarzını Tamamlamanın Yolu

Bir mobilyadan daha fazlasını arayanlara “En Çok Sen” diyerek benzersiz tasarımlar sunan Enza Home, salonların, oturma odalarının şıklığını orta sehpalarla tamamlıyor. Orta sehpalar, hem estetik duruşlarıyla evinizin tarzını tamamlarken hem de vazo, biblo, çiçek gibi dekoratif parçaların sergileneceği bir zemin oluşturuyor. Livia Orta Sehpa, dekorasyonda modern ve rafine bir etki yaratıyor. Yalın tasarıma sahip lacivert üst yüzeyiyle son derece iddialı görünen Livia Orta Sehpa, siyah metal ayak formuyla çağdaş estetiğini zenginleştiriyor. Dikdörtgen formu ise fonksiyonel kullanım avantajı sağlıyor.Livia Orta Sehpa’nın farklı renk ve formda yan sehpası ve 2 orta sehpa seçeneği bulunuyor.

 

Modern çizgileriyle öne çıkan Torio 2'li Orta Sehpa, siyah mermer ve siyah deri görünümlü yüzey uygulamalarıyla yaşam alanlarına zengin bir görsellik kazandırıyor. Dikdörtgen ve kare olarak 2 farklı formuyla çok yönlü kullanım avantajı sunan Torio 2'li Orta Sehpa, şıklığını siyah mat metal ayaklarla tamamlıyor. Tosca Orta Sehpa, yalın ve modern tasarımıyla asil bir tarza sahip. Beyaz mermer desen, siyah mermer desen ve ceviz rengi olmak üzere üç farklı renk seçeneği bulunan Tosca Orta Sehpa, kare formu sayesinde mekanları daraltmadan daha kullanışlı hale getiriyor, tekerlekli ayakları sayesinde ise istediğiniz her yere kolayca taşınabiliyor.

ABONE OL