Dolar $
32.33
%-0.12 -0.03
Euro €
34.94
%0.26 0.09
Sterlin £
40.91
%-0.02 -0
Çeyrek Altın
3912.44
%-0.12 -4.75
SON DAKİKA
Şafak GÜVEN | GÜNCEL Salı 23 Nisan 2024 19:07

SEPHORA, "CLEAN & PLANET AWARE" PROGRAMIYLA GELECEĞE TEMİZ BİR ADIM ATIYOR

Güzellik ve kozmetik dünyasının öncüsü Sephora, bütünsel iyiliğin ve kapsayıcı güzelliğin gücüne inanarak adımlarını attığı sürdürülebilirlik ve çevrecilik yolunda önemli bir misyon üstleniyor ve "Clean at Sephora" ve "Planet Aware at Sephora" programını başlatıyor.

Sephora,

Sephora’da sürdürülebilirlik odağında başlatılan ‘Good For’ programından 2024 Nisan ayı itibariyle ‘Clean’ programına geçiş yapılıyor. Çevre ve bilim uzmanlarıyla birlikte 2 yıldan fazla süren çalışmanın sonucu olan iki yeni global etiket, "Clean at SEPHORA" ve "Planet Aware at SEPHORA" ile Sephora, manifestosunda yer aldığı gibi, güzellik sektöründe bugünden bilinçli adımlar atarak, gezegen, toplum ve güzellik sektörü için sorumluluklarını yerine getiriyor. Sephora, bu misyonunu gerçekleştirirken yüksek standartlardaki temiz ürünleri müşterilerine sunmayı ve onlara daha fazla şeffaflık sağlama konusunda kararlı.  

Bu değişiklikle birlikte, Sephora, çevreye ve doğaya uyumlu içeriklerden oluşan, doğallığı savunan ve SKU bazında iyi içerikli ürünleri güzellik tutkunlarıyla buluşturuyor. “Clean at Sephora” programı kapsamında kullanıcılara, global düzenleyici standartları karşılayan, belirli içerikleri kullanmadan etkinliğinden ödün vermeyen ve regülatif standartların ötesine geçen formüller sunan markalar sunuluyor. “Planet Aware at Sephora” da ise anlamlı çevresel taahhütlerde bulunan; içerik ve formülasyon, ambalaj, kurumsal taahhütler ve tüketici şeffaflığı olmak üzere sürdürülebilirlik kriterlerini karşılayan markalar yer alıyor. “Clean & Planet Aware at SEPHORA” ise iki etiketin de kriterlerini karşılayan markaları içeriyor.

Güzel bir yarın için bugün bilinçli bir şekilde harekete geçme misyonunu üstlenen Sephora, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakma kararlılığını sürdürüyor ve “Clean at Sephora” ve “Planet Aware at Sephora” programlarıyla, güzellik ve çevre bilincini bir araya getirerek, daha güzel bir yarın için bugünden harekete geçiyor.

 

ABONE OL