Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Hibya Haber Ajansı | SEKTÖRLER Pazartesi 25 Mart 2024 09:00

ŞİRKET HABERLERİ

ASTOR – Şirketin Havalı Hücre&Köşk Standart Alımı ihalelerine verdiği 9,7 milyon dolarlık teklif ile en avantajlı teklifi vermesi sonrasında, ihalelerin iptal edildiği açıklandı.

Şirket haberleri

ASTOR – Şirketin Havalı Hücre&Köşk Standart Alımı ihalelerine verdiği 9,7 milyon dolarlık teklif ile en avantajlı teklifi vermesi sonrasında, ihalelerin iptal edildiği açıklandı.
AKSGY – Şirket kayıtlı sermaye tavanının 2 milyar TL’den 10 milyar TL’ye yükseltilmesine karar verildiği açıklandı.
AKFGY – Şirketin kira gelirlerinin Şubat ayında euro bazında %45, Ocak – Şubat döneminde %12 artış gösterdiği açıklandı.
AKSEN – Rekabet Kurulu tarafından şirket bağlı ortaklığı Aksa Enerji Talimarjan’ın Gülsan Sentetik'in Gaziantep'te kurulu olan doğal gaz basit çevrim santrali tesisinde yer alan taşınır varlıklarının mülkiyetinin ve tam kontrolünün devralınması işlemine izin verdiği medyada yer aldı.
AHGAZ   & ENERY – Şirketin %51, ENERY’nin %49 pay sahibi olduğu A Doğal Gaz ve Elektrik’in İnegöl Gaz Dağıtım Sanayi, Armagaz Arsan Marmara Doğalgaz Dağıtım ve Çordaş Çorlu Doğalgaz Dağıtım tarafından yapılacak  Doğal Gaz Dağıtım Şebekesinin Satış İhalelerine katılmak için EPDK’ya yapılan yeterlilik başvurusunun olumlu karşılandığı açıklandı.
BRYAT – Şirketin 2019,2020,2021 dönemlerine ilişkin vergi incelemelerinin 1,5 milyon TL ödenmesi suretiyle sonuçlandığı açıklandı.
DOKTA – Sermaye artırımından elde edilen fonun 19,9 milyon TL’sinin finansal borç ödemelerinde, 140,6 milyon TL’sinin işletme sermayesinde kullanıldığı açıklandı.
DGNMO – Medyada yer alan satın alma haberlerinin gerçeği yansıtmadığı açıklandı.
EDATA – Şirket kayıtlı sermaye tavanının 100 milyon TL’den 500 milyon TL’ye yükseltilmesi kapsamında yapılan başvurunun SPK tarafından onaylandığı açıklandı.
EMKEL – Zeynep Ece Arabul tarafından 2.000.000 adet payın Borsa’da işlem görebilmesi için MKK’ya kaydileştirme başvurusu yapıldı.
EKGYO – Şirket ile THYAO arasında imzalanan 2018’deki sözleşme kapsamında ihale edilen İstanbul Arnavutköy Dursunköy 3. Etap 3. Kısım Konut, Ticaret ve Sosyal Donatı İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nin sözleşmesinin yüklenici ile 2,2 milyar TL’ye imzalandığı açıklandı.
EKGYO – Şirket ile THYAO arasında imzalanan 2018’deki sözleşme kapsamında ihale edilen İstanbul Arnavutköy Dursunköy 3. Etap 6. Kısım Konut, Ticaret ve Sosyal Donatı İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nin sözleşmesinin yüklenici ile 2,7 milyar TL’ye imzalandığı açıklandı.
ENTRA – Şirket paylarının halka arzı kapsamında talepler 27 – 28 – 29 Mart’ta toplanacak.
EMNIS – Konkordato projesi kapsamında yirmi sekizinci taksit ödemesinin yapıldığı açıklandı.
ERCB – Şirketin %20 iştiraki Erciyas Vagon’un tam bölünme yöntemi ile yeni kurulan iki şirkete bölündüğü açıklandı. 
GEREL – Şirket kayıtlı sermaye tavanının 400 milyon TL’den 3 milyar TL’ye yükseltilmesine karar verildiği açıklandı.
GEREL – Şirket ile şirket iştiraki Özbal İnşaat arasında GES projesi yapılması kapsamında 100 milyon TL bedelli anlaşma imzalandığı açıklandı.
GLRYH – A1 Portföy’ün unvanının Pardus Portföy olarak değiştirilmesi kapsamında ypaılan başvuru SPK tarafından olumlu karşılandı.
GLRYH – İCG Finansal Danışmanlık’ın %10’unun 712,2 milyon TL’ye Murat Güler’e satılmasına karar verildiği açıklandı.
INFO – 105 gün vadeli 450 milyon TL tutarında bono ihraç edildi.
INDES – Lenovo Türkiye'nin ödül töreninde şirket ve %100 bağlı ortaklığı Neteks’in toplam üç ödül aldığı açıklandı.
IHLAS – Şirket ve bağlı ortaklığı IHYAY ile A1 Portföy Expansion Funding Girişim Sermayesi Yatırım Fonu ve Re-Pie Portföy Smartgum Girişim Sermayesi Yatırım Fonu arasında Pay Devir ve Pay Sahipleri Sözleşmesi imzalandığı açıklandı.
ISMEN – Şirketin %100 pay sahibi olduğu Levent Varlık Kiralama’nın sermayesinin artırılmasına sermaye artırım sürecine şirketin katılacağı açıklandı.
ISBIR – Behçet Sadak tarafından 850.000 adet payın Borsa’da işlem görebilmesi için MKK’ya kaydileştirme başvurusu yapıldı.
IZMDC – Şirketin çelikhane yatırımı kapsamında makine ve ekipman montajlarının tamamlanarak soğuk testlere başlandığı açıklandı.
KTSKR – Üreticilerin şirket fabrikasına teslim ettikleri 425.384 ton şeker pancarı bakiye bedelinin 470,9 milyon TL ödemesinin gerçekleştiği açıklandı.
LMKDC – Aracı kurumu ile fiyat istikrarı sürecinin sona erdiği, fiyat istikrarına ilişkin işlem gerçekleşmediği açıklandı.
KENT – VBTS kapsamında şirket paylarına 24 Nisan’a kadar emir paketi tedbiri getirildi.
MARTI – Şirket kayıtlı sermaye tavanının 600 milyon TL’den 3 milyar TL’ye yükseltilmesine karar verildiği açıklandı.
MEGMT – Şirktin yurt dışı yerleşik bir müşteri  ile 2024 yılı sonuna kadar 900 ton satış yapılması konusunda anlaşma sağlandığı açıklandı.
QNBFB – Yurt dışında 367 gün vadeli 10 milyon dolar tutarında borçlanma aracı ihraç edildi.
PAPIL – VBTS kapsamında şirket paylarına 24 Nisan’a kadar brüt takas tedbiri getirilirken, açığa satış ve kredili işlem yasağı da 24 Nisan’a kadar uzatıldı.
PEGYO – Behçet Sadak tarafından 4.988.590 adet payın Borsa’da işlem görebilmesi için MKK’ya kaydileştirme başvurusu yapıldı.
PEGYO – Sevda Çelebi tarafından 392.160 adet payın Borsa’da işlem görebilmesi için MKK’ya kaydileştirme başvurusu yapıldı.
PEKGY – VBTS kapsamında şirket paylarına 24 Nisan’a kadar kredili işlem yasağı getirildi.
PETKM – Behçet Sadak tarafından 59.000 adet payın Borsa’da işlem görebilmesi için MKK’ya kaydileştirme başvurusu yapıldı.
PENTA – Şirketin Huawei'nin SMB kategorisindeki eKit ürünlerinin Türkiye'deki tek yetkili dağıtıcısı olduğu açıklandı.
SUNTK – Resmi Gazete ‘de yayımlanan kararla şirkete Dış Ticaret Sermaye Şirketi statüsü verildiği açıklandı.
SMRTG – Şirketin Ziraat Bankası tarafından gerçekleşen ihale bedeli 1,1 milyar TL olan Lisanssız GES ihalesine verdiği teklifin en iyi teklif olduğu açıklandı.
TSPOR – Şirket kayıtlı sermaye tavanının 2,5 milyar TL’den 10 milyar TL’ye yükseltilmesi kapsamında SPK’ya başvuru yapıldığı açıklandı.
TEKTU – Medyada yer alan şirketin konkordato ilan edeceği haberlerinin gerçeği yansıtmadığı açıklandı.
YKBNK – Yurt dışında 94 gün vadeli 20 milyon euro tutarında borçlanma aracı ihraç edildi.
YKBNK – Yurt dışında 94 gün vadeli 30 milyon euro tutarında borçlanma aracı ihraç edildi.
YKBNK – Yurt dışında 367 gün vadeli 11,2 milyon dolar tutarında borçlanma aracı ihraç edildi.

Kaynak İnfo Yatırım

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR