Dolar $
32.22
%-0.2 -0.06
Euro €
35.01
%0.22 0.07
Sterlin £
40.81
%0.32 0.13
Çeyrek Altın
4040.73
%1.44 56.51
SON DAKİKA
Otomotiv Pazartesi 04 Eylül 2023 02:33

ŠKODA YENİ NESİL MODELLERİNİN KABİNLERİNİ GÖSTERDİ

Škoda, yeni nesil Superb ve Kodiaq modellerinin dünya prömiyeri öncesinde tamamen yeniden tasarlanan kabinlerini tanıttı.

Škoda yeni nesil modellerinin kabinlerini gösterdi

Superb ve Kodiaq modelleri pratik, kullanıcı dostu ve akılcı çözümleriyle dikkat çeken kabinini yeni nesilde daha ileriye taşıyor. Yeni modeller, dijital kokpit, ön cama yansıtmalı gösterge ve 13 inç bilgi-eğlence ekranı ile kabinlerde yeni teknolojileri ve zarifliği bir arada sunuyor. Yeni nesil Kodiaq ve Superb, daha geniş kabinlerinde tüm yolcular için daha fazla konfor sağlarken aynı zamanda da göz alıcı tasarımından ve yüksek kalitesinden de ödün vermiyor.

Škoda, konfor ve teknoloji konusunda iddialı olan Kodiaq ve Superb’in yeni neslinde de bu başarısını ileriye taşıyacak. Yeniden tasarlanan kabinde direksiyon, göstergeler, ön konsol ve dekoratif döşemeler daha dikkat çekici hale getirildi. İlk kez bir Škoda modelinde vites kontrolünün direksiyon kolonuna taşınmasıyla orta konsolda daha geniş bir alan sunulurken, 10 inç Dijital Gösterge Paneli, ön cama yansıtmalı Head-up gösterge ve 13 inç yüksek çözünürlüklü yatay dokunmatik multimedya ekranı aracın teknolojik yanını vurguluyor. 

Hem fiziksel hem de dijital dünyayı bir araya getiren Smart Dials, araç özelliklerinin yönetilmesini kolaylaştırarak sürüşü daha güvenli hale getiriyor ve her sürüş koşulunda istenen ayarların kolayca yapılmasını sağlıyor. Üçlü döner düğme tasarımına sahip bu düğmeler, yüksek dokunsal kalitenin yanı sıra sezgisel bir kullanım da sağlıyor.


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR