Dolar $
32.21
%-0.39 -0.12
Euro €
34.76
%-0.41 -0.14
Sterlin £
40.36
%-0.42 -0.17
Çeyrek Altın
3963.2
%-0.71 -28.06
SON DAKİKA
GÜNDEM Çarşamba 16 Ağustos 2023 14:04

SONBAHARA ÖZEL BİR DENEYİM SUNUYOR

İstanbul'un tarihi yarımadasında, Sultanahmet ve Ayasofya Camileri arasında eşsiz bir konumda bulunan 'Hürrem Sultan Hamamı', sunduğu hamam, masaj ve bakımlarla misafirlerini yeni mevsime hazırlıyor…

Sonbahara özel bir deneyim sunuyor

Hürrem Sultan’ın isteği ile 1556 yılında Mimar Sinan tarafından yapılan ‘Hürrem Sultan Hamamı’, hamam kültürünü devam ettiren uzman ekibi ile rahatlatıcı ve arındırıcı hamam, masaj ve bakımları özel ritüeller eşliğinde sunuyor.

Geniş bir alanda, bakım ve masajlarıyla misafirlerine özel bir deneyim yaşatan Hürrem Sultan Hamamı, yaz aylarının ciltte yarattığı olumsuz etkileri azaltmak üzere uyguladığı uygulamaları ile tazelenmiş bir cilt vadediyor. 

 

Sonbaharı yenilenmiş bir cilt ile karşılamak isteyen misafirlerini ağırlayan Hürrem Sultan Hamamı, “Zevk-i Sefa” uygulamasını deneyimli terapistler eşliğinde sunuyor. Bu uygulama, cildi gözeneklerinde birikmiş olan toksik maddelerden arındırarak pürüzleri gideren kese sonrasında, sıcak göbek taşında geleneksel köpük ritüeli ve dinlendirici köpük masajı ile devam eden ve sonrasında lenf sistemini harekete geçirerek vücuttaki sıvı tutulmalarını azaltan dinlendirici Aromaterapi Masajı ile biten kapsamlı bir bakım sağlıyor. 

 

Türkiye’nin en büyük tarihi hamamı olan ‘Hürrem Sultan Hamamı’, Osmanlı’dan beri süre gelen geleneksel hamam bakımı uygulamalarını, konuklarına zindelik, tazelik ve yenilenme sağlayarak tüm vücudu yeni mevsime hazırlıyor.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR