Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Giyim ve tekstil Çarşamba 22 Kasım 2023 02:51

SÜRDÜRÜLEBİLİR GİYİM DENEYİMİ

Saf kaliteyi eşsiz tasarımlarla buluşturan Hemington; mükemmelliğe olan bağlılığını koleksiyonlarına yansıtmaya devam ediyor.

Sürdürülebilir giyim deneyimi

Sürdürülebilir lüksün önde gelen markalarından Hemington, Sonbahar -Kış 23 / 24 Koleksiyonu’nda yer alan Merino yün trikoların kalitesini ve konforunu keşfetmeye davet ediyor.  %100 doğal ve Woolmark sertifikalı ürünlerin yer aldığı koleksiyon, üstün kalite ve dayanıklılığı ile dikkat çekiyor.

 

Merino yününü, kusursuz işçilik ve eşsiz tasarımlarla buluşturan Hemington, ürünlerin en ince detayına yansıyan mükemmel dokunuşlarıyla ayrıcalık yaratıyor.

 

AVUSTRALYA’DAN İTALYA’YA, TÜRKİYE’DEN HEMINGTON KOLEKSİYONLARINA

 

Merino yün koleksiyonu, renkleri ve modelleriyle olduğu kadar üretim hikayesiyle de büyülüyor. Yünün en doğal haline ulaşma tutkusuyla, Avustralya’nın tertemiz havasını soluyan, yalnızca su ve organik otlarla beslenen Merino koyunlarının, kendilerine zarar verilmeden alınan postları, İtalya'da usta ellerde işleniyor. Extra fine Merino standardına ulaşan bu doğal yünler, Hemington’ın kendi tesislerinde örülerek koleksiyondaki yerini alıyor.

 

Gün boyu üstün konfor sağlayan yumuşaklığı ve nefes alan yüzeyi ile Merino yün trikolar; terletmeden sıcak kalmanızı sağlayarak kış stilinizin en konforlu parçası olmayı vaad ediyor.

 

 

ÇİFT YÖNLÜ KULLANIM İLE İKİ FARKLI STİL VAADEDİYOR

 

Extra Fine Merino Yün ipliğinden örülen Hemington triko ceketler çift yönlü kullanımı sayesinde fonksiyonellik ve şıklığı bir araya getiriyor. İki farklı stilde kombin rahatlığı sunan ceketler; ister düz ister dikkat çekici balık sırtı veya tartan desenli tarafı kullanılabiliyor. Tek bir üründe geceden gündüze iki ayrı şıklık, iki farklı tarzı buluşturan ürünler; Hemington erkeğinin gündelik, iş veya yolculuklarına eşlik ediyor.

 

 

 

HEMINGTON ACTIVEWEAR  KOLEKSİYONU

 

Hemington erkeklerinin hayatlarını kolaylaştıran “Activewear Merino Kapsül Koleksiyonu” fonksiyonel ve şık tasarımlarının yanı sıra özel niteliklere de sahip. Koleksiyonda yer alan; su itici özelliğe sahip dış giyim yelekler, terletmeyen ve kırışmayan trikolar; aktif kullanıma uygun ürün özellikleri ve konfor ile rafine şıklığı gardıroplara taşıyor. Ayrıca yelek, mont, pantolon ve kazaklar doğal elyafı ile mükemmel izolasyon görevi görerek, terlemenin önüne geçiyor. IQ etiketine sahip ürünler özel ipliği sayesinde dış hava şartlarına göre vücut ısısını düzenliyor.

Vücut hareketlerine uygun sağlıklı yapılarıyla sportif aktiviteler ve hafta sonları için ideal seçenekler haline geliyor. Su itici özelliği bulunan Orin ceketler yağışlı havalarda hareket özgürlüğü sağlıyor. Sık seyahat edenlerin ihtiyaçlarına da cevap veren bu koleksiyon, kırışmama özelliği ile erkeklerin vazgeçilmezi olmayı hakediyor.

 

Hemington Merino Yün Trikoların yer aldığı Sonbahar Kış 23-24 koleksiyonuna; markanın seçkin lokasyonlardaki mağazalarından ve hemington.com.tr online mağazasından ulaşılabilir.


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR