Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.92
%0.24 0.1
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Giyim ve tekstil Perşembe 23 Kasım 2023 10:38

TEKSTİL SEKTÖRÜ SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK İÇİN BİR ARAYA GELİYOR

İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB) stratejik ortaklığında ve Orbit Consulting ve Kipaş Holding iş birliğinde düzenlenecek olan 4. Sustainability Talks İstanbul, 28 Kasım tarihinde Hilton İstanbul Bomonti'de gerçekleştirilecek.

Tekstil sektörü sürdürülebilirlik için bir araya geliyor

Tekstil ve moda endüstrisinde sürdürülebilirlik konusundaki farkındalığı artırmak ve çözüm odaklı adımlar atmak üzere düzenlenen konferansta İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB) Başkanı Ahmet Öksüz açılış konuşmalarını gerçekleştirecek. Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı’nın (UNDP) İyi Niyet Elçisi Mert Fırat’ın sunuculuğunu gerçekleştireceği etkinlikte; IKEA Sürdürülebilir İşletme Müdürü Calvin Woolley, Kara Holding Başkan Yardımcısı İbrahim Kara, Karacasu Yönetim Kurulu Üyesi Burak Orhan Arifioğlu ve Fashion for Good Asya Bölgesi ve Tedarikçi İlişkileri Başkanı Priyanka Khanna ise keynote konuşmacı olarak yer alacak.

Bu yıl zirveye eklenen SustainTech İstanbul oturumlarında da moda ve tekstile dokunan alanlarda inovatif, dönüştürücü sürdürülebilirlik çözümleri sunan yeni girişimler ve şirketler sektördeki markalar ve yatırımcılarla buluşacak. Tekstil sektöründeki tüm değer zincirini kapsayan Sustainability Talks etkinliğinde siz değerli basın mensubumuzu da aramızda görmekten mutluluk duyar, iyi çalışmalar dileriz.


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR