Dolar $
32.24
%0.22 0.07
Euro €
35.11
%0.17 0.06
Sterlin £
40.92
%-0.01 -0
Çeyrek Altın
4046.3
%0.1 4.07
SON DAKİKA
GÜNDEM Cumartesi 02 Aralık 2023 02:33

TÜRKİYE'DEKİ AZERBAYCANLI İŞ İNSANLARI BİRLİĞİ, GULİYEV İLE YOLA DEVAM EDECEK

Türkiye'deki Azerbaycanlı İş İnsanları Birliği (TAİB), yeni dönem Yönetim Kurulu seçimini gerçekleştirdi. Seçim, İstanbul Conrad Hilton'da düzenlenen Genel Kurul toplantısı sonrasında yapılan Yönetim Kurulu toplantısıyla tamamlandı.

Türkiye'deki Azerbaycanlı İş İnsanları Birliği, Guliyev ile yola devam edecek

Toplantıya katılan TAİB Yönetim Kurulu üyelerinin oy birliğiyle, InvestAZ Yatırım Menkul Değerler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı, İş İnsanı Elshan Guliyev, TAİB Yönetim Kurulu Başkanlığı'na yeniden seçildi. Guliyev, 2022 yılının Mart ayında göreve başlamış ve başarılı bir dönem geçirdi.

Yeni dönemde TAİB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevine Zirve Yatırım ve Dış Ticaret Şirketi Kurucusu Nurlan Yusifov ile IG Ventures Yönetim ve Danışmanlık Hizmetleri Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı, Avukat Ural Aküzüm getirildi. Toplantıda ayrıca Üye Geliştirme, Etkinlik Geliştirme, İş Geliştirme ve STK ve Kamu İlişkileri Komitelerine üyeler seçildi.

Yönetim Kurulu Başkanı Elshan Galiyev, toplantının devamında önceki dönemde geliştirilen ekonomik – siyasi ilişkiler ve yeni üye gelişimi konularını ele almış, aynı zamanda dijitalleşme ve teknolojik alt yapı çalışmalarına dair bilgi vererek, bu çalışmaların yeni dönemde de derinleşerek devam edeceğini belirtti.

Toplantı, Yönetim Kurulu üyelerinin fikir ve önerilerinin dinlenmesinin ardından sona erdi.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR