Dolar $
32.37
%-0.35 -0.11
Euro €
34.84
%-0.06 -0.02
Sterlin £
40.79
%0.03 0.01
Çeyrek Altın
3914.79
%-0.45 -17.32
SON DAKİKA
Mobilya - Dekorasyon Pazar 17 Eylül 2023 13:52

TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK SABİT MOBİLYA MAĞAZASI

Banyo, mutfak dolapları, kapı ve dekorasyon alanında özgün tasarımlara imza atan Themore Concept, Bodrum Konacık mağazasını açtı. Yaklaşık 1 dönüme yayılan, Türkiye'nin en büyük sabit mobilya mağazasında Themore Concept özgün çizgilerdeki geniş ürün yelpazesini, farklı ihtiyaçlara yönelik çözümlerini ve tasarım anlayışını daha geniş kitlelere ulaştıracak.

Türkiye'nin en büyük sabit mobilya mağazası

Mutfak, banyo, kapı, vestiyer, dolap, ray dolap, dekorasyon ürünlerini bir çatı altında toplayan Themore Concept, modern çizgisini ve kaliteli ürünlerini daha çok kullanıcıya ulaştırmak üzere, Bodrum’daki ikinci mağazasını açtı. Bu mağaza yatırımı ile Türkiye’nin en büyük sabit mobilya mağazasını hayata geçiren Themore Concept, tasarımlarında estetiğin yanı sıra fonksiyonelliği de ön planda tutarak, evleri sadece daha şık değil, aynı zamanda daha yaşanabilir kılmayı amaçlıyor. Geniş ve modern tasarımıyla dikkat çeken mağaza, müşterilere mobilya alışverişini benzersiz bir deneyime dönüştürmeyi hedefliyor.

Bodrum’un Konacık ilçesinde yaklaşık 1000 m2’lik bir alanda hizmet verecek olan mağazada; 10 farklı banyo, 11 mutfak ve 15 kapı modeli aynı anda sergilenebiliyor. Ürün ve kullanım çeşitliliğini gösteren otel konseptli bir oda ve 5 farklı konseptte yaşam alanının sergilendiği mağaza, büyüklüğü ve modern tasarımıyla dikkat çekiyor.

“Yeni trendlerle tasarladığımız ürünlerle kullanıcıların ihtiyaçlarına çözüm sağlıyoruz”

Yeni mağaza yatırımını değerlendiren Orge Grup A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Geçgel: "Bodrum dekorasyon dünyası için önemli bir lokasyon. Son yıllardaki yapılanma ve beklentilerin yükselmesi bölgedeki faaliyetlerimizi daha da artırdı. Biz de ürün zenginliğimizi ve kalitemizi daha çok kişiyle buluşturmak üzere Bodrum Konacık’ta yeni mağazamızı açtık. Daha çok kişiye ulaşırken aynı zamanda sabit mobilya sektörünün en büyük mağazasını müşterilerimizle buluşturuyoruz. Burada özellikle banyo mutfak mobilyaları, dolap ve kapı ünitelerimizdeki üretim ve tasarım gücümüzü güçlü bir biçimde sergileyeceğiz.” dedi.

Tasarım özelliklerine dikkat çeken Themore Concept Tasarım Müdürü Medine Günendi ise; “Themore Concept tasarım ekibi olarak amacımız; insanların yaşadıkları mekanlarda mutlu ve huzurlu olmalarına katkı sağlamak. Mutfakların aile hayatının merkezi olarak kaldığına inanıyoruz. Tasarımlardaki önceliğimiz de kullanıcı mutluluğu ve memnuniyeti. Aynı zamanda fonksiyon, kullanım alışkanlıkları ve mekanın mimarisi de tasarımda önemli yer tutuyor. Bu nedenle aile bireylerinin bir arada olduğu mekanları konforlu ve amaca hizmet eden şekilde tasarlamak için çalışıyoruz. Açık mutfak planlarının ve ada mutfaklarının, aile içi iletişimin sürekliliğini sağladığını düşünüyoruz ve buna yönelik mutfaklar geliştiriyoruz. ” diye konuştu. Tasarım ekiplerinin tüm detayları göz önünde bulundurarak yaşam alanlarını tasarladıklarını söyleyen Günendi, “Bizim araştırmalarımızın ve bakış açımızın yanı sıra müşteri ihtiyaçları ve tercihleri de tasarım anahtarlarımızın unsurlarından biri. Örneğin 2020 yılında meydana gelen koronavirüs pandemisi, yaşam şeklimizi değiştirdi ve konut ihtiyaçlarına yeni bir bakış açısı getirdi. Pandemi ile birlikte küçük yaşam alanlarına olan ilgi artması, bizim “kapsül ev” projelerini hayata geçirmemiz için ilham oldu. İlk örneğini de buradaki mağazamızda görebilirsiniz. Bir diğer örneğini ise, 2023 UNICERA fuarında sergileyeceğiz.“ diye konuştu.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR