Dolar $
32.38
%-0.31 -0.1
Euro €
34.72
%-0.01 -0
Sterlin £
40.79
%0.35 0.14
Çeyrek Altın
3950.53
%-0.88 -34.45
SON DAKİKA
GÜNDEM Pazar 26 Kasım 2023 11:37

TÜYAP, BARCELONA IBTM WORLD'DE FUARCILIK SEKTÖRÜNÜ TEMSİL EDECEK

45 yıllık fuarcılık deneyimine sahip Tüyap Fuarcılık Grubu, 28-30 Kasım 2023 tarihleri arasında Barselona'da gerçekleştirilecek IBTM World Fuarı'na katılıyor. Tüyap, kongre ve insentif alanlarında turizm sektörünün en önemli buluşma noktalarından biri olarak kabul edilen IBTM World'de ilk kez fuar ziyaretçileriyle bir araya gelecek.

Tüyap, Barcelona IBTM World'de fuarcılık sektörünü temsil edecek

Türkiye’nin ilk fuarcılık şirketi Tüyap Fuarcılık Grubu, 28-30 Kasım 2023 tarihleri arasında Barcelona’da gerçekleşecek IBTM World Fuarı’nda E52 numaralı stantta katılımcı olarak yer alacak. Fuara ilk kez katılan Tüyap, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı’nın katılımcısı olarak IMEX Frankfurt Fuarı’ndan sonra IBTM World’de de Türkiye’den fuarcılık alanında stantlı katılım gösteren tek şirket olacak.

Tüyap Fuarcılık Grubu, Kasım ayında World Travel Market London ve Aralık ayında ILTM Cannes gibi sektörün prestijli yurt dışı fuarlarına da ziyaretçi olarak katılarak birçok iş birliğine imza atmayı planlıyor. 

Tüyap’ın IBTM World Fuarı’na katılımıyla ilgili açıklamada bulunan Tüyap Fuarcılık Grubu İcra Kurulu Başkanı Zeynep Ünal Öztop, "Ülkemize çekmek istediğimiz uluslararası etkinlikler ve Türkiye’nin tanıtımı için küresel turizm sektörünü bir araya getiren sektör lideri fuarların önemi çok büyük. Tüyap olarak, turizm ve fuarcılıkla ilgili uluslararası tüm platformlarda sıklıkla yer alarak, dünya fuar endüstrisi rekabeti içinde Türk fuarcılığının gücünü göstermeye ve 45 yıllık emeğimiz ile ülkemiz ekonomisine katkı sağlamaya devam edeceğiz” diye konuştu. 

ABONE OL