ULUSLARARASI MARKALAR, CBME TÜRKİYE'DE BULUŞUYOR
Anne, bebek ve çocuk ürünleri sektörünün uluslararası markaları, 3 – 6 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek CBME Türkiye'de buluşuyor. Bu yılki fuara Fransa, Hollanda, İspanya, Polonya, Portekiz, Singapur, Danimarka, Avustralya, Letonya ve Türkiye'den 1.000'e yakın firma ve marka katılıyor. İstanbul Fuar Merkezi'nde 43.'sü düzenlenecek organizasyonda, gelecek sezonun yenidoğan ve bebek modası, bebek taşıma ve güvenlik araçları, beslenme ve bebek bakımı, ayakkabı, ev tekstili, abiye giyim, genç modası, oyuncak ve bisiklet, anne ve hamilelik ürünleri ile aksesuarlar sergilenecek.

Türkiye'nin ve bölgenin en büyük anne, bebek ve çocuk ürünleri fuarı CBME Türkiye, 3 Aralık’ta kapılarını açmaya hazırlanıyor. Dünyanın en büyük fuar organizatörü Informa Markets tarafından düzenlenen CBME Türkiye’ye, 120’den fazla ülkeden profesyonel ziyaretçinin gelmesi bekleniyor. Fuar, yerli üreticilerin yurt dışı satışlarına katkı sağlarken, küresel ölçekteki sektörel ticarete de hareket katacak.
Hazır stant paketleri, fuara katılmayı planlayan firmalara kolaylık sağlıyor
43. buluşmasına sayılı günlerin kaldığı CBME Türkiye, uygulamaya koyduğu hazır stant paketleri sayesinde, fuara katılmayı planlayan firmalar için zaman ve maliyet tasarrufu sunuyor. Hızlı kurulum, söküm ve yeniden kullanım imkanı sağlayan, istenilen metrekarelerde ve farklı boyutlarda tasarlanabilen hazır stantlar sayesinde, dileyen markalar, sadece sergileyecekleri ürünleri yanlarında getirerek CBME Türkiye’deki yerlerini alabiliyor.
Sektörün yeni girişimlerine ve kadın katılımcılarına özel destek var
35 yılı aşkın süredir bölgesinin en büyük tedarik adresi olan ve sadece bir ticaret platformunun ötesine geçen CBME Türkiye, sektörün startuplarına ve kadın girişimcilerine destek olmayı sürdürüyor. CBME Türkiye, kadın katılımcılara, fuar alanı içerisinde özel bir alan ayırarak güçlü bir ticaret ve network ağı oluşturacak. Fuarda, startuplar için de uygun bütçelerle yeniliklerini sergileyebilecekleri özel alan bulunuyor.
CBME Türkiye’nin online ziyaretçi kayıtları devam ediyor
Anne, bebek ve çocuk ürünlerine dair 2026 sezonu tasarımların bir arada sergileneceği 43. Uluslararası İstanbul Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı CBME Türkiye’nin yurt içi ve yurt dışı online ziyaretçi kayıtları da sürüyor. Sektördeki en yeni trendleri bir arada görmek isteyen profesyoneller, https://bit.ly/CBMETurkiye2025KayitlarAcildi linki üzerinden ücretsiz kayıtlarını yaptırabiliyor.