Dolar $
32.49
%-0.1 -0.03
Euro €
34.83
%0.12 0.04
Sterlin £
40.85
%0.39 0.15
Çeyrek Altın
3934.85
%-1.27 -49.94
SON DAKİKA
İŞ DÜNYASI Pazartesi 11 Eylül 2023 15:49

ULUSLARARASI PLATFORMDA İNSAN ODAKLI BAŞARI

Doğuş Grubu, Amerika merkezli ödül programı Brandon Hall Group HCM Excellence Awards'ta büyük bir başarıya imza attı. İnsan kaynakları alanındaki üstün performansıyla 5 farklı kategoride toplamda 5 ödül kazandı.

Uluslararası Platformda İnsan Odaklı Başarı

"Gençlik Konseyi" projesiyle gençlerin kendilerini ifade etmesi için daha fazla alan yaratmayı amaçlayan Doğuş Grubu, gümüş ve bronz ödülleri kazanarak projenin başarısını taçlandırdı. Aynı zamanda çalışanların ve tüm paydaşların refahını destekleyen "İyi Yaşam, İyi Gelecek" uygulamaları da gümüş ödüle layık görüldü. Doğuş Grubu'nun işveren markası çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği "Bi Do'lu Yıldız" ödüllendirme sistemi ise bronz ödülün sahibi oldu.

 

Farklı sektörlerden gelen genç yetenekleri bir araya getiren "Gençlik Konseyi" projesi, Doğuş Grubu'nun sürdürülebilirlik ve yenilik odaklı çalışmalarından biri olarak önce çıkıyor. "İyi Yaşam" ve "İyi Gelecek" uygulamaları ise çalışanların sosyal, duygusal, fiziksel, finansal sağlığına odaklanarak insan merkezli bir yaklaşım sunuyor.

 

Doğuş Holding İnsan Kaynakları Bölüm Başkanı Buse Kasapoğlu Özen, kazanılan ödüllerin değerini vurgulayarak, "Topluma değer katan hizmetler sunmayı ilke edinen bir grup olarak sürdürülebilirlik, çevik çalışma ve iş birliğine dayalı, insanı odağa alan yaklaşımımızı hem çalışanlarımız hem misafirlerimiz için sergiliyoruz. Bu anlamda da birbirimizden güç alarak ve farklılıklarımızdan beslenerek daha güçlü bir Doğuş markası yaratma yolunda çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” dedi.

ABONE OL