Dolar $
32.4
%-0 -0
Euro €
34.55
%-0.1 -0.03
Sterlin £
40.48
%-0.03 -0.01
Çeyrek Altın
3881
%0.11 4.33
SON DAKİKA
Sigorta Cuma 15 Eylül 2023 11:30

UNICEF İLE BİRLİKTE DEPREM BÖLGESİ ZİYARETİ

Allianz Grubu CEO'su Oliver Bäte, Allianz Türkiye CEO'su Tolga Gürkan ve UNICEF Almanya Yönetim Kurulu Başkanı Georg Graf Waldersee ile 6 Şubat depremlerinin ardından Kahramanmaraş'ta yeni öğretim yılına UNICEF desteğiyle başlayan okulu ve UNICEF'in aktif olduğu konteyner kenti ziyaret etti.

UNICEF ile birlikte deprem bölgesi ziyareti

Bäte, "Allianz tarihinin en büyük yardım paketlerinden biri olan toplam 6 milyon avroluk katkımızın ardından gerçekleştirdiğimiz bu ziyaret, misyonumuzu hakkıyla yerine getirdiğimize ve gerçekten önemli olana, yani Türkiye’deki mağdurların geleceklerini güvence altına almalarına yardımcı olmaya öncelik verdiğimize dair güvenimi tazeledi. Türkiye Cumhuriyeti ve Allianz Türkiye’nin 100’üncü yıllarının gururunu paylaşmak üzere geldiğimiz Türkiye’de, depremin yarattığı derin yaraları cesurca sarmaya çalışan depremzedeleri ziyaret etmek ve içten desteğimizi paylaşmak istedik.”

Ziyarette Oliver Bäte’ye Allianz Türkiye CEO’su Tolga Gürkan ve UNICEF Almanya Yönetim Kurulu Başkanı Georg Graf Waldersee de eşlik etti. Heyet, bölgedeki depremzedelere geçmiş olsun dileklerini ileterek UNICEF’in Türkiye Kalkınma Vakfı (TKV) iş birliğiyle hayata geçirdiği çocuklara psikososyal destek aktivitelerini de gözlemleme imkânı buldu.

Allianz Grubu CEO'su Oliver Bäte, ziyarette yaptığı konuşmada dayanışmanın önemini vurgulayarak şunları söyledi: “Bu ziyaret sırasında, depreminin yol açtığı yıkımın yanı sıra çalışanlarımız ve iş ortaklarımızın desteğiyle yürüttüğümüz restorasyon çabalarını gözlemledim. Allianz tarihinin en büyük yardım paketlerinden biri olan toplam 6 milyon avroluk katkımızın ardından gerçekleştirdiğimiz bu ziyaret, misyonumuzu hakkıyla yerine getirdiğimize ve gerçekten önemli olana, yani Türkiye’deki mağdurların geleceklerini güvence altına almalarına yardımcı olmaya öncelik verdiğimize dair güvenimi tazeledi.”


ABONE OL