Dolar $
32.42
%0.02 0
Euro €
34.59
%-0.08 -0.02
Sterlin £
40.49
%-0.1 -0.04
Çeyrek Altın
3874.74
%-0.05 -1.86
SON DAKİKA
Sigorta Cuma 15 Eylül 2023 11:31

ÜST ÜSTE İKİNCİ KEZ EN İYİ CEO SEÇİLDİ

İtalyan sigorta devi Generali'nin CEO'su Philippe Donnet, uluslararası finans dünyasının önde gelen dergilerinden biri olan Institutional Investor tarafından her yıl düzenlenen All-Europe Executive Team sıralamasının 2023 edisyonunda büyük bir başarıya imza attı.

Üst üste ikinci kez en iyi CEO seçildi

Sigorta sektörünün en iyi CEO’su seçilen ve bu unvanı üst üste ikinci kez kazanan Donnet, Generali liderliğindeki olağanüstü performans ve kararlılığını bir kez daha tescilledi. Philippe Donnet ve Generali ekibi, bu başarıyla şirketlerinin vizyonunu ve müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımını bir kez daha kanıtlamış oldu.

Generali Group CEO’su Philippe Donnet konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Finans camiasının, katılım konusu gündeme geldiğinde Generali'nin uluslararası en iyi uygulamalara olan bağlılığını bir kez daha takdir etmesinden gurur duyuyoruz. Avrupa'nın önde gelen sigorta şirketi olarak, 'Yaşam Boyu Ortak 24: Büyümeyi Artırma' stratejimizi başarılı bir şekilde hayata geçirirken, bilgileri zamanında, açık ve güvenilir bir iletişimle sağlamaya odaklanmamız büyük önem taşıyor. Grubumuzun bu önemli ödülleri almasını sağlayan olağanüstü çalışmaları için tüm meslektaşlarıma teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.



ABONE OL