Dolar $
32.44
%0.2 0.06
Euro €
34.8
%0.23 0.08
Sterlin £
40.85
%0 0
Çeyrek Altın
3917.26
%0 0.02
SON DAKİKA
Mobilya - Dekorasyon Cumartesi 30 Eylül 2023 09:01

YARATICI İÇ MEKANLAR İÇİN FARKLI TON

Kıyafetlerimizden evlerimize kadar, kendimizi çevrelediğimiz renkler, kim olduğumuzun ve nasıl hissetmek istediğimizin bir yansımasıdır. Herhangi bir renk seçtiğimizde yaratıcılığımızı harekete geçirerek fikirlerimizi ve duygularımızı ifadelere dönüştürüyoruz - aslında sanat yapıyoruz.

Yaratıcı iç mekanlar için farklı ton

Jotun bu sene “TUVAL” koleksiyonu ile herkesin içindeki sanatçıya sesleniyor. Evlerine yaratıcılıklarını yansıtmak isteyen herkese ilham verecek bu koleksiyon, Jotun Global Renk Uzmanı Lisbeth Larsen ve Jotun renk teknolojisi laboratuvarı tarafından bu sene özel olarak tasarlanan 10 yeni renk ile birlikte toplamda 23 renkten oluşuyor.

 

Her yıl, Lisbeth Larsen ve Jotun’un renk uzmanlarından oluşan global renk ekibi, dünyanın farklı bölgelerindeki toplumların yaşam tarzlarını gözlemliyor ve ilham alıyor. Jotun yeni gelişen trendleri ve kültürel değişimleri modern yaşamla kusursuz uyuşan birer renk paletine dönüştürüyor.

 

“Konu kendimizi yansıtmaya geldiğinde, renkler elimizdeki en güçlü araçlardır. Farkında olmasak bile, hepimiz fikirlerle doluyuz, bazen sadece onları ifade etme cesaretini bulmamız gerekiyor. TUVAL renk koleksiyonumuz, Jotun’un insanlara bu cesareti verme şekli; herkesin, derinlerde bir yerde, birer sanatçı olduğunun kanıtı.” 

– Lisbeth Larsen, Jotun Global Renk Uzmanı                

 

İç mekanlar için ferah ve yenilikçi bir renk paleti

TUVAL renk koleksiyonunun styling çalışmaları Oslo’daki Kråkvik & D’Orazio stüdyosu tarafından özenle hazırlandı. Her bir görsel, ilgi çekici renk kombinasyonları ve kontrastlar ile huzuru, doğallığı ve sakinliği yansıtıyor.

 

Jotun, sakinleştiren ve rahatlatan renk trendinin yükselişine TUVAL renk koleksiyonuyla yanıt veriyor. Doğadan ilham alan yeşillerle birlikte; meditatif gökyüzü ve açık deniz tonlarını çağrıştıran taze maviler ve yumuşak griler içeriyor. Kahverengi ve bej tonları toprakla bağımızı kuvvetlendirirken, sarı ve altın tonları ortamı bir tutam neşe ile canlandırıyor. 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR