Dolar $
32.36
%-0.37 -0.12
Euro €
34.71
%-0.31 -0.1
Sterlin £
40.56
%-0.29 -0.12
Çeyrek Altın
3923.05
%-0.24 -9.17
SON DAKİKA
Mobilya - Dekorasyon Cuma 03 Kasım 2023 09:02

YATAK ODALARINDA DOĞADAN İLHAM ALAN KONFOR

Gün geçtikçe daha da stresli hale gelen yaşamlarımızın bir nebze olsun feraha çıktığı yer evlerimiz. Yatak odaları ise evlerimizin içinde konforu en çok aradığımız yerler arasında özel bir öneme sahip. Uyku kalitesini artıran, stresi azaltan, günlük yaşamın hızından uzaklaşabildiğimiz ve konforu en çok aradığımız yerlerden…

Yatak odalarında doğadan ilham alan konfor

Şehir hayatının artan stresli ortamı son dönemde bu özel mekanlarda konfor arayışımızı daha da artırıyor. Doğal yaşamın sadeliğini ve konforunu evlerimize taşıyan ürünleriyle TENCEL™ elyafları, ev tekstili ürünlerinde de konforu garanti etmesiyle ön plana çıkıyor. 

Yatak odalarında konfor deyince ise akla ilk olarak nevresim, uyku takımları geliyor. Selülozik kökenli TENCEL™ markalı modal ve lyocell elyaflar, kullanıldıkları her alanda olduğu gibi yatak odası tekstilinde de konfor standartlarını belirliyor. TENCEL™ Lyocell elyaflar nem yönetimi ile vücudun ısısının düzenlemesine yardımcı olurken doğal yumuşak tuşesi ile daha kalıcı bir konforu sağlıyor. 

Parlak renk sunan TENCEL™ Modal elyafları, son derece yumuşak ve cilde hoş bir his vermesiyle biliniyor. TENCEL™ Modal elyafları yüksek esneklik sergileyerek ev tekstili ürününe doğal, yumuşak bir tuşe sunuyor. Nevresim takımları, yataklar, dolgulu ürünler ve pijamalarda da kullanılabilen bu özel elyaflar yatak odalarında rahatlığı ortaya çıkarıyor.

Uyku kalitesi üzerinde olumlu etkiye sahip 

TENCEL™ Modal elyaflar, nem yönetimi sayesinde vücut ısısını düzenliyor. Doğal malzemeden elde edilen selülozik elyafların mikroskobik fibrilleri ve modal elyafların alt yapısı, nemin emilimini ve salınımını düzenleyecek şekilde yapılandırılıyor. Bu sayede TENCEL™ Home elyafları doğal konfor ve duru yaşam ortamları sunuyor. TENCEL™ Lyocell elyaflar ile üretilen uyku setleri, diğer dolgu malzemeleri ile kıyaslandığında nemi daha fazla emerek konforlu bir gece uykusu sağlıyor. 

Statik elektriklenmeyi önlüyor

Yatak odası iç mekanında halı ve döşemelerde de kullanılabilen bu elyaflar yumuşaklığının ötesinde statik elektriklenme ve bakteri oluşumuna karşı elverişsiz ortam yaratma özellikleriyle de avantaj sağlıyor. Renk tutma özellliği sayesinde ise halı ve döşeme gibi iç mekân tekstilindeki renklerin uzun sure korunmasına yardımcı oluyor.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR