YATAY SEYİR SÜRÜYOR
Dolar, yatırımcıların değer kazanan emtia ile bağlantılı para birimlerinde kâr realizasyonuna gitmelerinin ardından yatay seyre geçti.

Yendeki yükseliş ise bazı yatırımcıların ABD Merkez Bankası'nın (Fed) bir sonraki hamlesi öncesinde temkinli olduklarını gösterdi.
Yen, Fed'in tahvil alımlarını artırabileceği ya da en basitinden faiz indirimini işaret eden bir görünüm sunabileceğinden kaygılanan bazı yatırımcılardan dolayı dünkü %1'lik kazanımlarını arttırarak bir haftanın zirvesini gördü.
ABD'nin para politikasını belirleyen Fed Açık Piyasa Kurulu (FOMC) iki gün sürecek toplantısına bugün başladı.
Euro/dolar : -0.04% 1.1288 Dolar/TL : -0.10% 6.7860 Dolar endeksi : +0.10% 96.718 Sepet/TL : +0.12% 7.2193 Dolar/yen : -0.35% 108.0400