Dolar $
32.34
%0.1 0.03
Euro €
35.26
%0.02 0.01
Sterlin £
41.08
%0.23 0.09
Çeyrek Altın
4024.02
%0 0
SON DAKİKA
İŞ DÜNYASI Pazar 10 Eylül 2023 09:50

"YAZA VEDA, YENİ DÖNEME MERHABA"K

Bordro ve insan kaynakları sektöründe 24 yıldır yüksek teknoloji altyapısıyla hizmet veren Datassist, iş ortakları ve dostlarıyla birlikte, Eskişehir ofisinde yaza veda partisi düzenledi.

"Yaza Veda, Yeni Döneme Merhaba"k

Lerzan İpekçi ve Tolga Eligül'ün sunuculuğunda 7 Eylül 2023 Perşembe akşamı gerçekleşen partiye, Eskişehir'deki insan kaynakları yöneticileri, gazeteciler ve çalışanlar katıldı.

Ayşe Nazmiye Uça "Türkiye'nin incisi Eskişehir'de hayalimizi gerçekleştirdik"

Konuklara hoşgeldin konuşması yapan Datassist Yönetim Kurulu Başkanı Ayşe Nazmiye Uça "Uzun yıllar önce Eskişehir'e gelmek istediğimizde bu bir hayaldi. Şu anda ikinci ofisimizdeyiz. Çok güzel bir çalışma ortamı yarattık. Eskişehir'in genç, dinamik yapısıyla birlikte gerçekten çok güzel değerler üretiyoruz. Türkiye'nin incisi Eskişehir'de insan kaynakları sektörünün çalışanlarını birlikte ağırlamak ve network oluşturmak işimizin devamı olacak" dedi. Datassist CEO'su Umut Özbağcı ise "bu tarz etkinliklere daha da devam etmemiz gerektiğini görüyorum" diyerek yeni etkinliklerin müjdesini verdi.

Sektörün Eskişehir yöneticileri, gazeteciler ve çalışanlar canlı müzikle eğlendi

Sektörde 25'nci yıla adım adım yaklaşırken, yenilenen kurumsal kimliğiyle güncel teknolojiyi ve müşteri memnuniyetini bir araya getirmeyi hedefleyen Datassist'in partisinde, Manuş-u Ala grubu canlı perfomans sergiledi. Keyifli bir sohbet eşliğinde Eskişehir ofisinde düzenlenen etkinlikte, iş ortakları, Sarar Grup, Knauf Insulation, Korel, Karcan A.Ş., GKN Otomotiv yetkilileri, Arp sanatçısı Zeynep Öykü, gazeteciler ve çalışanlar bir araya geldi. 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR