Dolar $
32.52
%0.13 0.04
Euro €
34.94
%0.5 0.17
Sterlin £
40.84
%0.46 0.18
Çeyrek Altın
3967.88
%-0.44 -17.32
SON DAKİKA
Giyim ve tekstil Pazar 05 Kasım 2023 12:10

YENİ NESİL KONFOR STİLİ SKECHERS SPOR GİYİM KOLEKSİYONUNDA

Hayatı konforla birleştirenlerin tercihi Skechers, yeni sezonda aktif yaşam severleri rahatlık ve şıklıkla ön plana çıkan spor giyim koleksiyonuyla bir araya getiriyor.

Yeni Nesil Konfor Stili Skechers Spor Giyim Koleksiyonunda

Her kombine uyum sağlayacak sezonun trend renklerinden oluşan tişörtler, batik desenli taytlar, geniş paçalı ve jogger model eşofman altları ve daha fazlası Skechers mağazalarında ve skechers.com.tr’de yer alıyor.

Skechers’la Her Mevsim Rahatlık Mümkün 

Konforlu tarzın vazgeçilmezi eşofman altları ve taytlar, sıcacık tutan yelekler, sweatshirtler ve daha fazlası Skechers’ın yeni sezon kadın ve erkek koleksiyonunda dikkat çekiyor. Spor giyim ürünlerinin günlük giyimde sıklıkla tercih edildiği bu günlerde 2023- 2024 kış modasının trend renkleri lacivert, yeşil, gri renkli veya puantiyeli, batik desenli taytlar, bra’lar, yüksek bel, geniş paçalı ve jogger tarzda eşofman altları ön plana çıkıyor.

Gün içinde her ortama uyum sağlamak isteyenlerin tercihi spor şık siyah ve beyaz renkli tişörtler, akşam serinliğinde ortaya çıkacak fermuarlı veya kapüşonlu pastel tonların hakim olduğu üst ve sweatshirtler, yağmurluklar yeni sezonda şıklığı konforla birleştirenlerle buluşuyor.

Skechers, yeni sezonda çocuklar için tasarladığı spor giyim koleksiyonu ile çocukların günlük yaşamda hareket etmeleri, oyun oynamaları ve eğlenmeleri için gerekli rahatlığı sunan spor giyim ürünlerini bir arada sunuyor. Çocukların enerjilerini yansıtan canlı renkler, eğlenceli desenler ve şık kesimlerin hakim olduğu koleksiyonda sweatshirtler,  çift taraflı montlar ön plana çıkıyor.

Şimdiden kış mevsimine hazırlananlar için ise sıcacık tutacak sezonun hit renkleri ekru, bordo, gri, antrasit, mavi, pembeden oluşan şişme yelek ve montlar da bu sezon Skechers’ta yer alıyor.


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR