Dolar $
32.19
%-0.26 -0.08
Euro €
34.99
%-0.42 -0.14
Sterlin £
41.18
%-0.05 -0.02
Çeyrek Altın
4094.65
%1.76 69.77
SON DAKİKA
Kaya TEMEL | Yerel Yönetimler Cumartesi 10 Şubat 2024 08:19

YENİDOĞAN KAVŞAK PROJESİ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Şile Yolu'nun Yenidoğan mevkisindeki trafik yoğunluğunu azaltmak için Yenidoğan Kavşak Projesi'nin inşaatı başladı! Yenidoğan Kavşak Projesi ile Şile Yolu'ndaki trafik sorunu artık çözülüyor.

Yenidoğan Kavşak Projesi Çalışmaları Devam Ediyor

Yenidoğan Kavşak Projesi kapsamında bölgeye bir alt geçit imalatı yapılıyor. Yapılan bu altgeçitle birlikte İstanbul-Şile Otoyolu’nda iki taraflı kesintisiz trafik akışını sağlanacak.. Ayrıca yapılacak altgeçidin üstüne dönel kavşak da inşa edilecek. Bu dönel kavşak sayesinde de hem İstanbul-Şile yolu üzerindeki geri dönüşleri rahatlatacak hem de çevre mahallelere yol bağlantıları yapılacak. Mevcuttaki yan yollar da birer şerit artırılarak trafiğin daha kolay akmasını sağlanacak.

Yenidoğan Kavşak Projesinin İlk Etap Çalışmaları Devam Ediyor

Yenidoğan Kavşak Projesi ile birlikte İstanbul’un önemli bir trafik yüküne sahip olan Şile Yolu’nun trafik yükü azalıyor. Projenin 1. etabı kapsamında Şile-İstanbul yönü, 2 yönlü şerit şeklinde yan yollardan devam edecek. İstanbul-Şile yolu ise 2 şerit olarak ters istikametten akacak. İstanbul mevkisinden gelip Sancaktepe, Yenidoğan, Sultanbeyli ve Alemdağ yönüne giden araçların geçişi de yan yollardan sağlanacak.


ABONE OL