Dolar $
32.52
%-0.08 -0.02
Euro €
34.75
%-0.22 -0.07
Sterlin £
40.44
%-0.3 -0.12
Çeyrek Altın
3952.26
%-0.55 -21.64
SON DAKİKA
İnşaat ve emlak Cumartesi 01 Ocak 2022 16:02

2 BİN LİRA TAKSİTLE ARSA SAHİBİ OLMAK MÜMKÜN

Çanakkale, Balıkesir, Sakarya, Eskişehir ve Hirfanlı'da Nef Arsa projelerini devreye alan şirket, duyuracağı özel bir kampanya ile 2022'nin ilk Nef Arsa fırsatını açıklayacak. Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, herkese arsaya sahip olma fırsatı sunuyoruz" dedi

2 bin lira taksitle arsa sahibi olmak mümkün

Nef, yatırımcılara markalı arsaya sahip olma fırsatı sunan Nef Arsa ile 2022'de yeni fırsatlar sunacak.

Çanakkale, Balıkesir, Sakarya, Eskişehir ve Hirfanlı'da Nef Arsa projelerini devreye alan şirket, yarın akşam duyurulacak özel bir kampanya ile 2022'nin ilk Nef Arsa fırsatını açıklayacak. 9 Ocak'a kadar geçerli olacak kampanyaya, 3907'ye NEFARSA yazıp boşluk bıraktıktan sonra ad ve soyad belirtilerek SMS ile katılmak mümkün olacak.

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, yatırımcıyı markalı arsa ile tanıştırdıkları Nef Arsa projesiyle herkese, ulaşılabilir fiyatlarla projeli bir arsaya sahip olma fırsatı sunduklarını belirtti.

Timur, "Arsa ile ilgili iki önemli bakışımız var. İlki arsayı sadece imkanı olan değil, herkes alabilmeli diye düşünüyoruz. İkincisi arsayı al, beklet değerlenirse kazanırsın yaklaşımına artı bir değer daha ekliyoruz. Nitekim Nef Arsa'yı tercih edenler, arsaların proje tiplerine göre kira getirisi dahi alabilecekleri seçeneklere sahip oluyor" ifadelerini kullandı.

Erden Timur, son 6 ayda Nef Çekmeköy, Bahçelievler, Sancaktepe, Yalıkavak projelerini teslim etiklerini aktararak, 2022'deki önemli odak alanlarından birinin de ülke sınırlarının dışında büyümek olduğunu bildirdi.

Tapusu hemen teslim

Gayrimenkul yatırımcıları Nef Arsa aracılığıyla Türkiye'de ilk kez uluslararası bağımsız denetleme şirketlerince değerlemesi denetlenmiş, tapusu hemen teslim, altyapısı hazır, imar planlı ve sosyal alanlarına dek projelendirilmiş arsalara ayda 2 bin TL taksitle sahip olabiliyor.

Altyapısı planlı ve uzmanlarca hazırlanan bir master plan sayesinde yerleri belirlenmiş, yaşamın nasıl olacağı tasarlanmış Nef Arsa projeleri; ortak alanlar ve ortak sosyal kullanım alanlarının bulunduğu fold üniteleri sayesinde değer kazanırken, hem yaşanabilecek hem de gelir getirecek bir yatırım haline dönüşüyor.

Projelerin Nef tarafından yapılacağı bölgelerde, arsasını dilediği zaman satmak isteyenler için ikinci el satış desteği de sunuluyor.



ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR