Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Gastronomi Salı 21 Kasım 2023 02:27

4. NESİL MEYHANE KONSEPTİNİN ÖNCÜSÜ

Bir meyhane düşünün ki, sadece yemek yediğiniz veya içki içtiğiniz bir yer olmanın ötesinde, hayatınıza yeni bir tat katıyor.

4. Nesil Meyhane Konseptinin Öncüsü

İstanbul'un kalbinde, Şişli'nin en can alıcı noktası Bomonti’de, meyhane kültürünün modern bir yorumunu sunan "Lordom Yeni Nesil Meyhane", sıradışı eğlence anlayışı ve zengin mutfağıyla dikkat çekiyor. Adını İngiliz soylu atlarından alan bu eşsiz mekan, haftanın her günü kesintisiz eğlence vadeden programıyla şehrin yeni buluşma noktası olmaya aday.

 

Meyhane deneyimine yeni bir soluk getiren Lordom, işletmeciliğini Yılmaz Duman, Neslihan Tomruk, Sercan Dinç, Feyyaz Gümüş ve Bülent Ünlü’nün üstlendiği, modern meyhane konseptinin dördüncü nesline öncülük etmeye hazırlanıyor.

 

Lordom'da, Cabare showlarından modern dans gösterilerine, oryantal showlardan enstrüman şovlarına, DJ performanslarından canlı müziğe kadar geniş bir yelpazede eğlence sunuluyor. Açılalı bir hafta olmasına rağmen rezervasyonlar şimdiden dolup taşıyor, bu da erken rezervasyonun önemini gözler önüne seriyor.

 

Bu yeni nesil meyhane, otel konseptiyle harmanlanmış ve haftanın her günü kesintisiz eğlence vaat ediyor. Lordom, sizin günlük hayatınızdaki eksik parça; gündüzleri sakin ve huzurlu bir ortamda yemek yiyip içkinizi yudumlayabilirken, geceleri Kabare Showları ve canlı performanslarla eğlencenin dozunu artırabilirsiniz. Dünya Mutfağı ve Anadolu lezzetlerinin modern yorumlarıyla hazırlanan ana yemekleri, Akdeniz ve Ege mutfağının deniz kokan mezeleriyle birleştiğinde misafirlerine unutulmaz anlar yaşatan Lordom, kız kıza gelindiğinde uyguladığı indirimler ve 10 kişilik gruplara özel şampanya ikramı gibi ayrıcalıklarla da dikkat çekiyor.


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR