Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Cansu AKARCA | SAĞLIK Cumartesi 09 Mart 2024 07:00

5 YILDIZ KONFORUNDA BAKIM

Sağlık turizmi sektöründe bakımevleri, önemli bir konu haline gelirken, sektördeki gelişmeler ve öncelikler de artmaya başladı. Bu tesislerin, konukların ihtiyaçlarına daha etkili ve özenli bir şekilde yanıt verme çabaları görülüyor. Türkiye'de uluslararası hastalarına özel tedavi seçenekleriyle güvenilir bir sağlık turizmi şirketi olma misyonunu taşıyan Remed Health, sağlık ve bakım alanında yüksek standartlarda fiziksel imkanlar sunarken, konukların rahatlığı ve güvenliği ön planda tutularak özel bakım süreçlerine destek oluyor.

5 YILDIZ KONFORUNDA BAKIM

Sağlıklı bakım ve konfor bir arada sunuluyor

Güvenilir ve sağlıklı bir bakım ihtiyacı gün geçtikçe artıyor. Özellikle pandemiden sonra çeşitli hastalıklarını tedavi ettirmek isteyenlerin bakımevleri konusundaki ihtiyacı devam ediyor. Sağlık kuruluşları misafirlerinin ihtiyaçlarını karşılamak için özenli ve çeşitli programlar yapıyor. Ülkemizde beş yıldızlı otel konforunda hizmet veren bakım evleri aynı zamanda ülke ekonomisine de katkıda bulunuyor. Bu tesisler aynı zamanda sadece barınma, sağlık konusunda temel ihtiyaçlarının karşılanmasının ötesine geçerek, daha zengin bir yaşam sunma hareket ettiğini de gösteriyor. Modern bakımevlerinde bireysel ihtiyaçları karşılayan özel odalar, bire bir sağlık hizmetlerinin karşılanması, sosyal etkileşimi teşvik eden aktiviteler ve kişisel rehabilitasyonu geliştiren programlar bulunuyor. Türkiye’nin önde gelen sağlık turizmi kuruluşlarından Remed Health, uluslararası hastaların Türkiye’de tedavi ve bakım hizmetlerinin karşılanması için İstanbul, Ankara, Bursa, İzmir ve Antalya’daki anlaşmalı kurumlarında 5 yıldızlı otel konforundaki fiziksel şartlar ile nitelikli hastane profesyonelliğinde sağlık hizmetleri ve ev rahatlığında bir ortam sunuyor. Kök hücre tedavisinden onkolojiye, check-up’tan kardiyovasküler cerrahiye kadar birçok alanda hizmet veriliyor.

Remed Health Genel Müdür Dr. Tarık Açıkalın yaptığı açıklamada “Doktor tavsiyeli özel bakım ihtiyacı olan hastalar, ameliyat sonrası rehabilitasyon sürecini geçirmek isteyenler, kısa süreli seyahatleri boyunca yakınlarının yanında kalmak isteyen aile bireyleri, sağlık turizmi hizmeti alanlar ve Türkiye'de tedavi görmeyi tercih eden yurt dışı vatandaşları için tercihleri durumunda kısa, orta ve uzun vadeli konaklama hizmetleriyle Remed Health olarak bu imkanı sağlıyoruz. Hizmetimizin kapsamında baktığımızda, palyatif bakım hizmetleri, Alzheimer ve Demans hasta bakımı, fizik tedavi hizmetleri, genel sağlık hizmetleri, hekimlik hizmetleri yer alıyor. Özel bakım hemşireleri, uzman fizyoterapistler, alanında uzman deneyimli psikologlar, geriatri hekimleri ve sertifikalı hasta bakım bakıcılarla yüksek standartlarda fiziksel imkanlar ile konuklarımıza ve refakatçilerine nitelikli hizmetler sunuyoruz.” dedi.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR