Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Gastronomi Pazar 12 Kasım 2023 16:20

ALTERNATİF ARAYANLARIN VAZGEÇİLMEZİ OLACAK

Herkes için sağlıklı beslenme ve sürdürülebilirlik anlayışıyla yüzlerce vegan ürün sunan Metro Türkiye, yepyeni bir ürünü daha raflarına taşıyor. Bitki bazlı beslenmeyi tercih edenler, 'Metro Chef Veggie Fermente Süzme Kaju' ile yeni bir alternatife kavuşuyor. Yoğurdun bitki bazlı alternatifi olarak çokça talep gören fermente süzme kaju, tüm Metro markalı ürünlerde olduğu gibi kalite, gıda güvenliği ve lezzet kriterleriyle vegan sofraların yeni vazgeçilmezi olacak.

Alternatif Arayanların Vazgeçilmezi Olacak

Daha yaşanabilir bir gelecek için sürdürülebilir kaynakların önemi artarken, beslenmede bitki bazlı gıdaları tercih edenlerin oranı da her geçen gün yükseliyor. Yapılan araştırmalar dünya çapındaki veganların sayısının yaklaşık 88 milyon olduğunu ortaya koyuyor. 1990 yılında Türkiye’ye adım attığı ilk günden bu yana tüm faaliyetlerini sürdürülebilirlik odağında gerçekleştiren Metro Türkiye, müşterilerinin ihtiyaç ve taleplerine yönelik yenilikçi ürünler geliştirerek, ürün yelpazesini çeşitlendirmeye devam ediyor.

Bitki bazlı ve vegan yaşam tarzını tercih eden tüketicilerin sayısının artmasıyla birlikte profesyonel mutfaklarda ve menülerde de vegan ve bitki bazlı tabakların daha fazla yer alması bekleniyor.  Yeme içme sektörünün en önemli iş ortaklarından biri olan Metro Türkiye, bitki bazlı beslenenlerin yoğurda alternatif ürün arayışını ve talebini göz önüne alarak Metro Chef Veggie Fermente Süzme Kaju ürününü geliştirdi ve Kasım ayı itibariyle raflarında sunmaya başladı. Restoranlar müşterilerine yoğurda alternatif olarak bu ürünü sunabilecekken, evde de pratik kullanım arayışında olan tüketiciler çorbalardan makarnalara, kahvaltılıklardan tatlılara kadar birçok lezzeti, pratik ve bitki bazlı şekilde hazırlayabilecek. Metro Chef Veggie Fermente Süzme Kaju, 900 g’lık ambalajında sunuluyor.  

Yoğurdun bitki bazlı alternatifi olarak biliniyor

Yoğurda bitki bazlı alternatif arayanların en çok talep ettiği ürünlerden olan Metro Chef Veggie Fermente Süzme Kaju ile sofralara hem çeşit hem de lezzet geliyor. V-Label sertifikasına sahip bu ürün, protein kaynağı olmasıyla da öne çıkıyor. Koruyucu ve katkı maddesi içermeyen Metro Chef Veggie Fermente Süzme Kaju’nun bir diğer özelliği ise glüten içermemesi. Şeker ilavesiz olmasıyla da  beslenmesine dikkat edenler için iyi bir alternatif olan bu ürün, yoğurdun kullanılabildiği her alanda kullanılabiliyor.

Yüzlerce vegan ürünü raflarında sunuyor

Kendi markası olan Metro Chef Veggie ile falafel, makarna, içli köfte, lahmacun gibi ürünlerin yanı sıra Rioba markası altında brownie, organik smoothie ve organik çay ürünlerini de vegan olarak sunan Metro Türkiye, geniş ürün çeşitliliği ile bitki bazlı beslenenlerin ve veganların ihtiyaç duyduğu yüzlerce alternatif ürünü mağazalarında sunuyor.


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR