Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
35
%0.4 0.14
Sterlin £
40.92
%0.24 0.1
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Giyim ve tekstil Pazartesi 27 Kasım 2023 17:16

ARTIK DIŞ GİYİMİN DE BİR PARÇASI

ILONI by dilan, hem günlük hem özel günlerde giyilebilen ve eşsiz hissettiren tasarımlarıyla iç giyim modasına yeni bir soluk getirmeye devam ediyor.

Artık dış giyimin de bir parçası

Kurulduğu günden bugüne kadar moda endüstrisinin iç giyim dinamikleri konusunda etkin rol oynayan ILONI by dilan, koleksiyonunda yer alan ürünleriyle, alışılmış olan tasarımları sorguluyor. İç giyim parçalarını dış giyimin bir parçası haline getiren koleksiyonda, konforlu ve bir o kadar da özgün parçalar bulunuyor. 

Naif, Cesur ve Özgür Koleksiyon 

Koleksiyonda yer alan jartiyerler iç giyimin yanı sıra dış giyimle de kombinlenebilirken korseler de yine aynı şekilde iç çamaşır takımı olarak ya da kıyafet üstüne giyerek kombinleyebilecek parçalardan oluşuyor. İnsanların belirli moda kalıplarına bağlı kalma zorunluluğu hissetmeden giyinmesinin özgürleştirici olduğunu düşünen ILONI by dilan markasının kurucusu Dilan Damgacıoğlu, günümüz modasında iç çamaşırının dış giyimde de kullanılır hale geldiğini vurguluyor.

Koleksiyonda yer alan Riley Jartiyer ürün tasarımları; esnek ve yumuşak kumaşı sayesinde rahatlık sunuyor. Bedeninize göre tamamen ayarlanabilir olan Riley jartiyerlerin üstünde bulunan altın kaplamalı aksesuarlar rahatlığın yanı sıra elegan bir şıklık sunuyor. Koleksiyonda yer alan Sydney jartiyer ise; bacaklarda ayarlanabilir elastik bantlar ve arkada metal kopçalı agraf ile görünümü tamamlıyor. ILONI by dilan, kadınların içsel dünyalarını ifade edebilmelerine aracı olmak isteyen tasarımlar sunarken aynı zamanda özgün tasarımları sayesinde tarz ve rahatlığı bir araya getiriyor.

Koleksiyonda yer alan korseler de ayarlanabilir kumaş kaplı arka askıları sayesinde rahatlığı ön plana çıkarıyor. Korse kategorisinde yer alan ürünler yalnızca iç giyimde değil kıyafetlerin üzerine kombinlenebilmesi özelliği ile çok yönlü kullanıl sunuyor. 

 

ILONI by dilan marka kurucusu Dilan Damgacıoğlu:

Dilan Damgacıoğlu, tasarladığı her bir parçasının kendi içinde bir hikayesi olduğundan bahsediyor. Tasarımlarındaki en büyük önceliklerinden birinin kişinin kendini keşfetmesi olduğunu söyleyen Damgacıoğlu, kendi hedefini şu şekilde aktarıyor; “Hedefim; var olan tekdüzelikten ve belirli kalıplar içindeki kültürden dışarı çıkartacak ve nefes aldıracak bir koleksiyon yapmaktı. Hem günlük giyilebilen ama eşsiz hissettiren hem de özel günlerde giyilebilen iç giyim ürünlerinde ön sırada yer almak. Bazı parçaları dış giyime taşıyarak farklı eşleştirmelerle kadınların kendine özgü kombinlerini oluşturmasını sağlayarak içsel dünyalarını ifade edebilmelerine aracı olmak.”


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR