Dolar $
32.57
%0.12 0.04
Euro €
34.77
%0 0
Sterlin £
40.5
%-0.29 -0.11
Çeyrek Altın
4066.17
%-0.03 -1.13
SON DAKİKA
Enerji Cumartesi 01 Ocak 2022 14:17

AYDEM ENERJİ'YE PLACE TO WORK SERTİFİKASI

Elektrik enerjisi üretim, dağıtım ve perakendeciliği alanlarında 40 yılı aşkın süredir faaliyetlerini sürdüren Aydem Enerji, çalışan markası alanında hayata geçirdiği projelerle ilkleri gerçekleştirmeye devam ediyor.

Aydem Enerji'ye Place to Work sertifikası

İş yeri kültürü ve çalışan memnuniyeti konusunda global ölçekte hizmet veren Great Place to Work® Enstitüsü’nün yürüttüğü programa katılan Aydem Enerji, geçtiğimiz yıl Türkiye’de 11 grup iştirakiyle Great Place to Work® “Harika İş Yeri” Sertifikası almayı başaran ilk şirket olmuştu. Aydem Enerji, bu yıl da 13 grup iştirakiyle Great Place to Work® Sertifikası almaya hak kazanarak kendine ait rekoru kırdı. 

Aydem Enerji çatı şirketi Aydem Holding ile bünyesindeki dağıtım ve perakende şirketleri, Aydem Yenilenebilir Enerji, GDZ Enerji Yatırımları, ÇATES, Elsan, Extranet, Entek İnşaat, Tümaş, Yatağan ve Yeni Filo, çalışanlarının değerlendirmesi doğrultusunda “Harika Bir İşyeri” sertifikası aldı. İş yeri kültürü ve çalışan memnuniyeti alanında önemli bir başarıya daha imza atan Aydem Enerji, Türkiye’de 13 şirketiyle Great Place to Work® Sertifikası alan tek grup oldu. 

Aydem Enerji İnsan Kaynakları Grup Direktörü Fatih İslamoğlu; 5 kıtada, 60’tan fazla ülkede kurum kültürünü destekleyen Great Place to Work® Enstitüsü’nün bağımsız değerlendirmesi  ve çalışanların görüşleriyle, Türkiye’de bir ilke imza atarak ilk ve tek seferde 13 grup iştirakiyle birlikte sertifikalandırılmaktan büyük memnuniyet duyduklarını belirtti.



ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR