Dolar $
32.2
%-0.02 -0
Euro €
34.97
%-0.08 -0.02
Sterlin £
40.92
%-0.09 -0.03
Çeyrek Altın
4117.52
%0.56 22.59
SON DAKİKA
Hibya Haber Ajansı | SPOR Perşembe 09 Mayıs 2024 17:00

BAŞKAN ÖZER: HER ZAMAN SPORUN VE SPORCUNUN YANINDA OLACAĞIZ

Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, belediyenin desteklediği amatör spor kulüplerinde ve yine belediyenin spor merkezlerinde eğitim alarak ulusal ve uluslararası arenada şampiyon olan sporcuları makamında ağırladı.

Başkan Özer: Her zaman sporun ve sporcunun yanında olacağız

Başkan Özer, spora ve sporcuya destek vermekten hiçbir zaman ödün vermeyeceğini belirterek, “Bizim amaçlarımızdan biri de Esenyurt’ta turnuvalar, festivaller, kongreler yapmak. Esenyurt’u kültür-sanat ve sporun başkenti haline getirmektir. Bu anlamda sporcu arkadaşlarımızın önerileri varsa, biz de belediye olarak elimizden ne geliyorsa yapacağız.” dedi.

Her bir sporcuyu ayrı ayrı tebrik eden Başkan Özer, Esenyurt’un şampiyonlarına hediyelerini takdim etti. Esenyurt’u kültürün, sanatın ve sporun başkenti haline getirmeyi hedeflediğinin altını çizen Özer şöyle konuştu:

“Biz, Esenyurt Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olacağız. En büyük hedeflerimizden biri de Esenyurt’u kültürün, sanatın ve sporun başkenti haline getirmektir. Bu anlamda gereken alt yapıyı tesis edeceğiz. Profesyonel olarak şehrimizi ve ülkemizi temsil eden sporcularımızı hem maddi hem de manevi olarak destekleyeceğiz. ”

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR