Dolar $
32.59
%0.21 0.07
Euro €
35
%0.54 0.18
Sterlin £
40.86
%0.38 0.15
Çeyrek Altın
3970.87
%-0.36 -14.36
SON DAKİKA
Giyim ve tekstil Çarşamba 29 Kasım 2023 17:02

BONNA'DAN 40'INCI YILINA ÖZEL GÖRKEMLİ KUTLAMA!

Türkiye'nin ilk ve tek %100 HoReCa markası Bonna, üretimdeki 40'ıncı yılını 24-26 Kasım tarihlerinde Antalya Lara Barut Otel'de gerçekleşen 8. İş Ortakları toplantısında büyük bir coşkuyla kutladı. Türkiye'nin dört bir yanında bulunan 150 iş ortağı ile bir araya gelen marka, başarılarla ve ödüllerle geçen 2023 yılını değerlendirirken, 2024 yılı hedeflerini paylaştı. Bonna'nın 40'ıncı yıl kutlamasında Dağarcık Düellosu ile sunucu Ali İhsan Varol eşlik ederken, ünlü sanatçı Şevval Sam gala yemeğini şarkılarıyla unutulmaz kıldı.

Bonna'dan 40'ıncı yılına özel   görkemli kutlama!

1983 yılında küçük bir seramik atölyesinde faaliyete başlayan Kar Porselen’in çatısı altında kurulan Bonna, 40’ıncı yılına özel görkemli bir etkinlik düzenledi. “Gelenekten Geleceğe 40 yıl” mottosu ile gerçekleşen 8. İş Ortakları Toplantısı’nda Antalya Lara Barut Otel’de paydaşlarıyla ile bir araya gelen marka, 40 yıllık serüvenini ve başarılarını kutlarken, gelecek hedeflerini belirledi. Katılımcıların 3 gün boyunca çeşitli etkinliklerle keyifli ve eğlenceli vakit geçirdiği 40’ıncı yıl kutlamasının sunuculuğunu Ecem Evra Acar yaparken, ünlü sunucu Ali İhsan Varol Dağarcık Düellosu ile etkinliğe eşlik etti. Ünlü sanatçı Şevval Sam ise son gün yapılan gala yemeğinde en sevilen şarkılarını seslenirken, unutulmaz bir gece yaşattı.

Yeni ürün kategorileriyle üretim ağını genişletiyor!

Türkiye’nin dört bir yanında bulunan 150 iş ortağının eşlik ettiği toplantıda, 2023 yılının değerlendirmesi yapan Bonna Genel Müdürü Erbil Aşkan, gelecek hedeflerini iş ortaklarıyla paylaştı. Aşkan konuşmasında; “Her zaman için sektördeki trendleri ve teknolojik gelişmeleri yakından takip ediyor ve ihtiyaçlara uygun çözümler geliştiriyoruz. İşte bu sebeple bizim için seramik ve ardından porselen ile başlayan hikâye bugün yepyeni ürün kategori eklenerek devam ediyor. Farklı materyallerin bir arada uyum içinde kullanıldığı kusursuz sofralar için, Vitrified, Paslanmaz Çelik ve Polikarbon kategorisindeki yeni ürünlerimizi kullanıcılarımızla buluşturduk.  Bugün artık 5 farklı kategorideki ürünlerimizle mükemmel yeme içme deneyimini bütün masaüstü gruplarında vadediyoruz. 

Üretimdeki yeniliklerin yanı sıra sürdürülebilir ve geri dönüştürülmüş koleksiyonlarıyla dünyanın geleceğine katkı sağladıklarını da aktaran Aşkan, “Bu konuda sektördeki paydaşlarımıza ilham olduğumuzu düşünüyoruz” diyerek şu bilgileri verdi: “Gelecekte ürünlerimizin tamamını sürdürülebilir kılmak için çalışmalarımız sürüyor. Bu hedef doğrultusunda 3 milyon $ & 4 Mw güneş enerjisi panel yatırımı ile tükettiğimiz elektriğin %50'sini kendimiz üreteceğiz. Bu sayede 3.500 ton karbondioksit salınımını engelleyerek ve yıllık 300.000 ağacı kurtarmış olacağız. Enerji ve malzeme tüketiminde ise yüzde %5’lik iyileşme hedefliyoruz”

  

2024 yılında da sektörün öncüsü olacak

2023’te hayata geçirilen yeni ürün grupları, ihracat rakamları, satış grafikleri ve süreçlerde yaşanan sorun ve çözüm önerilerinin de aktarıldığı toplantıda Müşteri Deneyimi Uzmanı Erdem Özşen, müşteri çözümleri konusunda bilgiler verdi. Kurum içi departman müdürleri tarafından iş birliği, bütünlük, gelecek projeler ve 40. yıl kapsamında yeni iletişim planı ve sürdürülebilirlik stratejileri üzerine yapılan sunumlar ile Bonna’nın 2024 yılında da sektörün öncüsü olacağının sinyalleri verildi. 


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR