Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Teknoloji Perşembe 19 Ekim 2023 16:08

DAHA İYİ BİR AĞIZ VE DİŞ BAKIMINA ADIM ATIN

Philips, sağlık dostu ürünleri ile kullanıcılarının yaşamlarını kolaylaştırmaya devam ediyor. Philips Sonicare, sonic teknolojisine sahip şarjlı diş fırçalarıyla, diş sağlığına odaklanan ve aynı zamanda konforu ön planda tutan bir yaklaşım sunuyor.

Daha İyi Bir   Ağız ve Diş Bakımına Adım Atın

Ağız ve diş sağlığı ihtiyaçları, sağlık teknolojilerine olan ilgiyi artırıyor. Elektrikli/şarjlı diş fırçası teknolojileri, daha sağlıklı bir ağız ve diş sağlığına sahip olmamıza katkı sunuyor. 

Sağlıklı dişler için Sonicare teknolojisi

Sonicare diş fırçaları, diş hekimleriyle birlikte geliştirilmiş olup, sonic titreşimleri ile çalışarak, sonic salınıma bağlı süpürme hareketi ile ağız sağlığına katkı sağlıyor.

Bu süpürme hareketi sırasında Fluid Action teknolojisi ile ağız sıvılarını ve diş macununu karıştırarak mikro baloncuklar oluşturuyor. Mikro baloncuklar, diş macununun diş aralarına daha iyi nüfuz etmesini sağlayıp ağız içerisinde her noktaya ulaştırarak daha konforlu ve etkili diş fırçalamaya yönelik çözüm sunuyor. Süpürme hareketi ve Fluid Action teknolojisi bir araya gelerek, normal diş fırçasına göre 10 kata kadar daha fazla plağı yok ediyor. Philips Sonicare diş fırçaları, kullanıcıların daha beyaz ve sağlıklı dişlere ulaşmasına yardımcı oluyor.

Dakikada 62.000 hareket ile etkili ağız ve diş temizliği

Sonicare elektrikli diş fırçaları, dakikada 62.000 fırçalama hareketi ile son derece etkili bir diş fırçalama deneyimi sunuyor. Bu rakam, manuel diş fırçalarının bir ay boyunca gerçekleştirdiği fırçalama hareketini sadece 2 dakikada tamamlamak anlamına geliyor.

Sonicare, diş temizliğini nazikçe ancak son derece etkili bir şekilde gerçekleştiren sonic teknolojisini kullanarak, diş sağlığını korurken aynı zamanda daha sağlıklı sonuçlar elde etmeye destek oluyor.

Teknolojik rehberlik ve ilerleme raporları için Sonicare uygulaması

Sonicare uygulaması, kullanıcıların diş fırçalama alışkanlıklarını takip ediyor ve ilerleme raporları sunuyor. Bu sayede kullanıcılar, diş bakım alışkanlıklarını gözlemleyebiliyor ve geliştirebiliyor.

Philips Sonicare Diamond Clean 9000 ile üstün fırçalama

Philips Sonicare Diamond Clean 9000 elektrikli diş fırçası, manuel diş fırçalarına kıyasla 10 kata kadar daha fazla plak temizliği sağlayarak daha sağlıklı dişlere sahip olmanıza yardımcı olur. Ayrıca Diamond Clean 9000, 4 farklı fırçalama modu ve 3 yoğunluk ayarı, kişiselleştirilmiş bir temizlik deneyimi sunar. Diş hekimlerinin önerdiği basınç sensörü özelliği ile de aşırı baskıyı önlerken, BrushSync teknolojisi fırça başlığınızı otomatik olarak uygun temizlik moduyla senkronize olur.

C3 Premium Plak Kontrolü fırça başlığı sayesinde plakları etkili bir şekilde temizler ve zorlu noktalara erişim sağlar. 

Diamond Clean 9000 Serisi diş fırçası, diğer Sonicare şarjlı diş fırçaları gibi diş hekimlerinin önerdiği 2 dakikalık süre boyunca çalışarak doğru diş fırçalama süresini sağlar. Ayrıca, 2 haftalık şarj ömrüne sahiptir ve 1 şarjla 28 kez 2 dakikalık fırçalama yapmanıza imkân tanır. Şık ve ince tasarımı ile seyahat çantasıyla seyahatlerinizde veya günlük kullanımda hijyen olanağı sunar. 

Philips Sonicare Protective Clean 5100 ile kusursuz gülümseme

Philips Sonicare Protective Clean 5100 elektrikli diş fırçası, dakikada 62.000 fırça hareketi ile manuel diş fırçalarına göre 7 kata kadar daha fazla plağın giderilmesine yardımcı olur. Temizlik, beyazlık ve diş eti bakımı olmak üzere üç farklı mod seçeneği sunar. Temizleme modu, standart temizlik için idealdir. Beyazlık modu, lekeleri temizlemek için kullanılırken, diş eti bakımı modu ise diş etlerine masaj yapar.

Protective Clean 5100 ile beraber gelen W2 Optimal Beyaz fırça başlığı, merkezdeki sık temizleme kılları sayesinde yüzey lekelerini yok etmeye ve beyaz bir gülümseme elde etmenize yardımcı olur. 

Her kullanıcı için güvenli ve uygun kullanım özelliği

Philips Sonicare Protective Clean 5100, sonic teknolojisi sayesinde diş telleri, dolgular ve diş kaplamalarıyla güvenli bir şekilde kullanılabilir. Basınç uyarısıyla, fırçalarken hafif bir vuruş sesi çıkararak sizi uyarır ve diş sağlığınıza katkı sağlar.

Philips Sonicare fırça başlığı değiştirme teknolojisi ile fırça başlıklarının kullanım süresini ve performansını takip eder. Değişim zamanı geldiğinde ışık ve ses uyarısı yapar. 

Philips Sonicare elektrikli diş fırçaları, yenilikçi teknolojileri ve kaliteli tasarımlarıyla ağız ve diş sağlığınızı korumanıza yardımcı olurken, temiz ve beyaz bir gülümseme için kullanıcı dostu bir seçenektir.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR