Dolar $
32.19
%-0.26 -0.08
Euro €
34.99
%-0.42 -0.14
Sterlin £
41.18
%-0.05 -0.02
Çeyrek Altın
4094.65
%1.76 69.77
SON DAKİKA
Kaya TEMEL | Turizm Çarşamba 08 Mayıs 2024 13:32

DEDEMAN KALİTESİ ŞİMDİ DE BODRUM'DA

Dedeman Hotels & Resorts International, yeni marka stratejisi kapsamında, geleneksel misafirperverlik anlayışını tarihi ve doğal güzellikleri ile yerli ve yabancı turistlerin en çok tercih ettiği lokasyonlarından biri olan Bodrum'la buluşturuyor.

Dedeman kalitesi şimdi de Bodrum'da

Rammos Hotel yatırımcıları Kumova ve Mandalinci aileleri iş birliği ile Dedeman kalite ve tecrübesini Bodrum’a taşıyan zincir, gerçekleştirdiği lansman töreni ile Bodrum’da misafirlerini ağırlamaya başladı.    

 

Toplam 9 ana markası ile misafirlerinin her ihtiyaca yönelik beklentilerini karşılarken, farklı büyüklükte ve konseptteki otelleriyle oldukça geniş bir yelpazede hizmet veren Dedeman, ‘Managed by Dedeman’ markası ile Bodrum’da Dedeman kalitesini yaşatacak. 

 

2 yıldır Kumova ve Mandalinci aileleri tarafından başarıyla işletilen Rammos Hotel Bodrum, yapılan franchise anlaşması sonrasında 5 Mayıs 2024 tarihinde gerçekleştirilen lansman töreni ile misafirlerini ‘Rammos Managed by Dedeman Bodrum’ olarak Dedeman yönetim güvencesi ile ağırlamaya başladı. Bodrum Turgutreis’te yer alan ‘Rammos Managed by Dedeman’ lokasyonu, konforlu odaları, huzur veren peyzajının yanı sıra; modern ve bohem tarzda dizayn edilmiş keyifli plajı ile de misafirlerine çok özel bir tatil imkânı sağlayacak.

 

Yeni yaz sezonunu yepyeni ismi ve yeni fırsatlarıyla karşılayan Rammos Managed by Dedeman Bodrum’un açılış törenine Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Dedeman Hotels & Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Demiray, Başkan Vekili Murat Özmestçi, Rammos Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Mandalinci, Rammos Turizm Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Kumova ve davetliler katıldı. 

 

Rammos Hotel’in Şıklığı ve Konforu, Dedeman Güvence ve Kalitesiyle Buluşuyor

Bodrum’un Turgutreis ilçesinde yer alan, 6 süit, 8 aile odası ve 106 deluxe oda olmak üzere 120 odası bulunan Rammos Managed by Dedeman Bodrum; Rammos Hotel’in şıklığı ve konforunu Dedeman’ın eşsiz misafirperverlik anlayışı ve kalitesiyle birleştirerek, hem bölgedeki konaklama ihtiyacını karşılayacak hem de 12 ay aralıksız istihdam sağlayacak.

 

Rammos Managed by Dedeman Bodrum, bünyesinde bulunan iki alakart restoranından biri olan Rios A la Carte Restaurant ile dünya mutfağından seçme lezzetler sunarken, Marea Fish Restaurant’ın sahile sıfır konumu, enfes gün batımı, deniz ürünleri ağırlıklı mutfağı ve Ege mezeleriyle misafirlerine adeta bir lezzet şöleni yaşatacak. 

 

Spor ve dinlendirici aktiviteleri ön planda tutan misafirlerini de unutmayan Rammos Managed by Dedeman Bodrum; Fitness merkezi, cilt bakımı odasını da kapsayan 3 masaj odası, sauna ve Türk hamamı gibi aktivite olanaklarını bir arada sunacak.  

 

Loyal Club Farkı ile Bodrum’da Dedeman Deneyimi 

Turgutreis merkeze 3, Bodrum şehir merkezine 19 ve Bodrum havalimanına 53 kilometre mesafede yer alan Rammos Managed by Dedeman Bodrum; Güvenli Turizm, Mavi Bayrak, 3 Yaprak Sürdürülebilirlik ve Sıfır Atık sertifikalarına sahip olmasıyla da dikkat çekiyor. 

 

Yerli ve yabancı turistlerin sadece yaz aylarında değil, 4 mevsim tatil yapabilmeleri için çok özel bir seçenek sunan Rammos Managed by Dedeman Bodrum, Turgutreis Marina’ya 

 

 

 

yakınlığı ile yat sahibi misafirlerin, Kos Adası’na en yakın konumda bulunması sebebiyle de Kos Adası’na gitmek isteyen konukların vazgeçilmezi olmaya hazırlanıyor. 

 

Sadece tatil değil; iş seyahatinden şirket etkinlerine, düğün ve özel gün organizasyonlarından balayı tatiline kadar çok geniş bir kitleyi misafir eden otel, Dedeman Loyal Club üyesi olan misafirlere otelin eşsiz olanaklarından çok özel fırsatlar ile yararlanma şansı sunuyor.

 

Konforlu odaları, plajı, huzur veren peyzajı ve enfes lezzetleri ile eşsiz bir deneyim sunmanın yanı sıra; hayvan dostu konseptiyle küçük ırk evcil hayvanları da kabul eden Rammos Managed by Dedeman Bodrum, misafirlerin otele adım attıkları andan itibaren tüm özel talep ve ihtiyaçlarına ‘Guest Asist’ sistemi ile cevap veriyor. 

 

“Dedeman bizim hafızamızda kaliteli, onurlu ve markasını hak eden bir kuruluş”

Açılış töreninde konuşan Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, “Burada çok güzel bir birlikteliğe şahitlik ediyoruz. Dedeman otellerinin sayısının artması beni bir Türk insanı, Türkiye’yi seven biri olarak çok memnun ediyor. Çünkü Dedeman güçlü bir marka. Bizim hafızamızda da kaliteli, onurlu ve sahip olduğu prestiji hak eden bir marka. Kumova ve Mandalinci ailelerinin gücünü de birleştirince ortaya güzel bir konsept çıktı. Ama daha da güzeli, bir Türk markası ile güçlü bir Bodrum markasının birleşmesi. Dedeman markasının da hem marka değerinin hem franchise anlaşmaları ile otel sayısının artması beni ziyadesiyle mutlu etti. Dedeman’ın yurt dışı yatırımları da var, birlikte belki bazı iş birliklerinin kapısını açabiliriz” dedi.  

 

“Ege ve Akdeniz otellerimizle etkileşim yaratacağız”

Törende konuşan Dedeman Hotels & Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Demiray da Dedeman markasını çok değerli yatırımcılara teslim ettiklerini söyledi. Türkiye turizmi için güzel işler yapmayı arzu ettiğini dile getiren Demiray, “Bu kadar güzel bir birliktelikten güzel bir sinerji doğurmak istiyoruz. Sayın Banu Dedeman ile tanıştığımda Dedeman’ın 17 oteli vardı. Açık otel sayımız şu anda 33. Aktif, devamlı seyahat eden Loyal Club üye sayımız 60 bin. Bunu 1 milyona çıkartmayı hedefliyoruz. Bu hedef için özellikle Rammos, Kemer, Olympos gibi Ege ve Akdeniz otellerimizle etkileşim yaratacağız. Biz 7’den 70’e herkesi misafir etmek için yola çıktık. 0-12 yaş grubuna ücretsiz konaklama, 12-20 yaşa %30 indirim, 20-30 yaşa da %20 indirim sunduk. Hedefimiz Z kuşağının da Dedeman’ı olmak.  Ayrıca basın mensuplarına %25, kamu görevlilerine ve emeklilere de %30 indirim imkanı sunuyoruz. Bu girişimlerimiz yatırımcılarımızı da çok mutlu ediyor. Ülkemiz turizm sektöründe firmalar belirledikleri fiyatın altına inmeye imtina ediyor ancak bu doğru değil. Önemli olan herkese uygun çözümler sunabilmek. Bu birlikteliğin çok verimli ve kazançlı olmasını diliyorum. Birlikte büyüyoruz, birlikte kazanacağız” şeklinde konuştu. 

 

“Turizm sektöründe çok değerli olan Dedeman markası ile ailemizi genişletiyoruz”

Kumova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Kumova ise “2 yıl önce bir 19 Mayıs gecesi güzel bir açılışla Turgutreis’in marka değerini artıracak güzel bir organizasyona imza atmıştık” diyerek sözlerini şöyle tamamladı: “O günden bugüne, Mandalinci ailesi ve Kumova ailesi olarak çok güzel bir yatırıma imza attık. İki aile tek bir aile olmayı çok güzel başardık. Değerli genel müdürümüz, yöneticilerimiz ve çalışanlarımızla bu aileyi genişlettik. Bugün de turizm sektöründe çok değerli olan Dedeman markası ile bu aileyi genişletiyoruz. Otelimiz 120 odalı olmasına karşın, butik bir anlayışla konuklarına bugüne kadar hizmet verdi. Destek veren herkese teşekkür ederiz. İnşallah Rammos by Managed Dedeman olarak çok değerli işlere imza atacağız.” 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR