Dolar $
32.83
%0.52 0.17
Euro €
34.92
%0.1 0.03
Sterlin £
40.77
%0.01 0
Çeyrek Altın
4089.13
%0.54 21.55
SON DAKİKA
İnşaat ve emlak Cuma 15 Ocak 2021 12:06

DEKAR KIYIBAHÇE'DE İKİNCİ ETAP TESLİMLERİ TAM ZAMANINDA BAŞLADI

Ulaşılabilir fiyatlarla bahçeli ev projeleri geliştirme konusunda gayrimenkul sektörünün öncü markası Dekar Yapı, Çekmeköy Ömerli'deki projesi Dekar Kıyıbahçe'de ikinci etap teslimlerine başladı.

Dekar Kıyıbahçe'de ikinci etap teslimleri tam zamanında başladı

Dekar Yapı tarafından İstanbul’un en yeşil bölgelerinden biri olan Çekmeköy-Ömerli’de inşa edilen Dekar Kıyıbahçe projesinin ikinci etap teslimlerine başlandı. Dekar Kıyıbahçe ikinci etap, ülkede yaşanan zorluklara rağmen tüm Dekar projeleri gibi tam zamanında teslim ediliyor. Teslimi Mayıs ve Ağustos aylarında yapılacak 3. ve 4. etapta ise az sayıdaki bahçeli evler sahiplerini bekliyor.

 

Dekar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu, teslim sürelerindeki özene dikkat çekerek “Dekar Yapı olarak, uzmanlık alanımız her zaman ulaşılabilir bahçeli evler üretmek, bundan sonraki yeni projelerimizde de önceliğimiz aynı olacak. Yaşanan küresel salgın döneminde evlerde daha fazla vakit geçirdikçe aslında en büyük ihtiyacın toprağa basıp, temiz havanın tadını çıkartabilecekleri özel alanlar olduğunu herkes tecrübe etti. Aslında yıllardır benimsediğimiz söylemimizi birebir test ettiler. Doğayla iç içe, az katlı yaşamın ne kadar önemli olduğunu fark eden herkes projelerimize çok yoğun bir ilgi gösterdi. Toplum, evleri hakkında onları psikolojik olarak etkileyen deprem, pandemi vb. her türlü olay sonrasında projelerimize daha çok talep gösteriyor. Yoğun ilgi gösterilen Dekar Kıyıbahçe projemizde de,  bugüne dek gerçekleştirdiğimiz tüm projelerde olduğu gibi teslimlerimizi taahhüt ettiğimiz  zamanda gerçekleştiriyoruz. Dünyayı etkisi altına alan küresel salgın ile mücadelemiz sürerken, iş güvenliğine dair tüm önlemlerimizi en üst seviyede tutarak ikinci etap teslimlerimizi de ev sahiplerimize verdiğimiz sözün arkasında durarak zamanında yapabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

 

Dekar Kıyıbahçe Yeşillikler İçerisinde Yaşam Vadediyor

 

Doğayla iç içe, az katlı yaşamın önemini fark eden herkesin yoğun ilgi gösterdiği projede, 84 ayrı blokta toplam 244 adet bahçeli dubleks ev bulunuyor. Dekar Kıyıbahçe’de evler, 2+1, 3+1 ve 4+1 seçenekleriyle brüt 141 m² ve 200 m² arasında değişiyor.  Tüm evlerin 40 m² ile 200 m² arasında değişen bahçeleri ve gölete kıyısı bulunuyor.

 

Dekar Kıyıbahçe projesinden konut sahibi olanlar bahçeli bir hayatın yanı sıra birbirinden farklı imkanlar sunan sosyal hayatı ile de buluşacaklar. Projenin içerisinde yarı olimpik açık yüzme havuzu, 3 adet çocuk parkı, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahası, spor merkezi, sauna, kafe alanı ve bir market bulunacak.


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR