Dolar $
32.3
%-0.57 -0.18
Euro €
34.64
%-0.61 -0.21
Sterlin £
40.57
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3940.2
%0.2 7.78
SON DAKİKA
Şafak GÜVEN | GÜNCEL Cuma 19 Nisan 2024 14:00

DEVA PARTİLİ EKMEN: THY PLANET EĞLENCE SİSTEMİ'NDE MERSİN VE İLÇELERİ NEDEN YOK?

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, Mersin ve ilçelerinin THY Planet Eğlence Sisteminde neden yer almadığını THY ve genel müdürüne sordu.

DEVA Partili Ekmen: THY Planet Eğlence Sistemi'nde Mersin  ve ilçeleri neden yok?

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, Mersin ve ilçelerinin THY Planet Eğlence Sisteminde neden yer almadığını, bu kez sosyal medya üzerinden THY ve genel müdürüne sordu.

Daha önce bu konuyu yazılı soru önergesiyle Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına soran Ekmen, istediği cevabı alamayınca konuya ilişkin sosyal medya platformu üzerinden THY'ye şu soruyu sordu:

“Türk Hava Yollarının haricen de ulaşılabilen uçak içi eğlence sistemi Planet Eğlence Sisteminde Türkiye’nin turistik yerlerinin tanıtımına dair bölümde 41 il ve 4 ilçenin tanıtımına yer verilirken, 321 kilometre sahili, tarih, plaj, gastro, kültür, inanç ve spor turizmi potansiyeli ile biricik bir şehir olan Mersin ve ilçelerine dair bir tanıtım bulunmuyor. Buna dair Ulaştırma Bakanlığı aracılığıyla THY’ye verdiğimiz soru önergesine, cevap dahi verilmedi. Buradan tekrar soruyoruz; Planet eğlence sisteminizde yurtiçi tanıtım noktaları arasında Mersin ve ilçeleri neden yok?”

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR