Dolar $
32.55
%0 0
Euro €
34.92
%0.14 0.04
Sterlin £
40.58
%-0.03 -0.01
Çeyrek Altın
3974.04
%0 -0.12
SON DAKİKA
Otomotiv Perşembe 18 Şubat 2021 02:24

'HAYALET' YENİ NESLİYLE TÜRKİYE'DE

İngiliz asıllı lüks otomobil üreticisi Rolls-Royce, en gelişmiş teknolojili modeli Ghost'un (Hayalet) yeni neslini satışa sundu. Türkiye'de Royal Motors'un temsil ettiği markanın yeni aracı, 'kullanıcısını ayrıcalıklı hissettiren otomobil' sloganıyla dikkat çekiyor.

'Hayalet' yeni  nesliyle Türkiye'de

Planar Süspansiyon Sistemi ile donatılan otomobil, yol yüzeyini kameralarla tarayan ve yoldaki kusurları tespit ederek süspansiyonu ayarlayan ‘Flagbearer’ teknolojisine sahip. Minimalist bir tasarım ile geliştirilen yeni nesil Ghost, otomatik açılıp kapanabilen kapılara sahip ilk Rolls-Royce modeli olarak da öne çıkıyor. 21 inçlik jantların üzerine oturan aracın diğer bir etkileyici özelliği de, kullanılan 100 kilogramlık yalıtım malzemesi. Bu sayede dışarıdaki seslerin içeri girmesine izin verilmiyor ve aracın tıpkı isminde olduğu gibi hayalet gibi süzülerek yol alması sağlanmış.  

Geri bildirimler olumlu

 

Royal Motors Başkan Yardımcısı, Rolls-Royce Motor Cars İstanbul Genel Müdürü A. Hilal Aysal, “Yeni Ghost'un lansmanı, lüks dünyasında yeni ve çağdaş bir hareketi beraberinde getiriyor. Müşterilerimizden gelen son derece olumlu geri bildirimlerden sonra Ghost'u ilk kez evimizde sunmaktan mutluluk duyuyorum” dedi. Aysal, “Misafirlerimizin sağlığı ve güvenliği bizim için çok önemli ve Yeni Ghost'un tanıtım planlanmasında bu konuyu titizlikle ele aldık. Geçtiğimiz yılı yaşanılan zorluklara rağmen başarılı bir şekilde atlattık. Böyle dönemlerin kalıcı değerlere yatırım yapmak için doğru zaman olduğunu düşünüyor ve 2021'de başarılı bir başlangıç yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu,

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR