Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Serpil PORTAKAL | Yerel Yönetimler Pazar 24 Mart 2024 09:04

HÜSEYİN BAŞKAN KARTALSPOR ŞAMPİYON!

Topselvi'de 'Hüseyin başkan Kartalspor şampiyon' sloganları ve meşalelerle karşılanan Mimar Karakaya, "Kartalspor hak ettiği yere gelecek" dedi.

Hüseyin başkan Kartalspor şampiyon!

AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Mimar Hüseyin Karakaya, ‘Bizim Semtin Gençleri’ programı kapsamında Topselvi’deki gençlerle bir araya geldi. ‘Hüseyin başkan Kartalspor şampiyon’ sloganları ve meşalelerle karşılanan Mimar Karakaya, “Kartalspor hak ettiği yere gelecek” dedi. 

KARTALSPOR’UN ŞAMPİYONLUĞUNU GÖRECEKSİNİZ

Kartalspor’un geçmişte milli takıma futbolcular yetiştirdiğini ve Süper Lig’e çıkmak için mücadele verdiğini söyleyen Karakaya, “Geldiğimiz noktada Kartalspor’un durumu ortada. Kartal’ın şampiyonluğunu, Süper Lig’e çıktığını göreceksiniz. Kartalspor başta olmak üzere tüm spor dallarını ve amatör sporları destekleyeceğiz” diye konuştu.

EN İYİSİNİ HAK EDİYORSUNUZ

Topselvili gençlere “Sizler en iyisini hak ediyorsunuz” diyen Karakaya, “Kartal bu bölgenin ana merkeziydi. Kademe kademe kartalı yok ettiler. En son stadı da yıktılar. Ama Kartal sevdalıları var. Kartalın şampiyonluk özlemi hepimizin gönlünde kor gibi durdu. Önce stadımızı yapacağız. Sonra gençlerimizin her türlü spor yapabileceği spor merkezi yapacağız. Yaşlı ve engellilerimiz için ayrıca spor merkezi yapacağız” ifadelerini kullandı.

TEKNOLOJİYİ EN İYİ ŞEKİLDE KULLANACAĞIZ

“Aydos’a gençlik kampı yapacağız” şeklinde konuşan Mimar Karakaya, “Tekniği teknoloji en iyi şekilde kullanmak zorundayız. Kendini geliştirmeye kurum ve kuruluşlar yok olmaya mahkûmdur. Biz de teknolojiyi en iyi şekilde kullanıyoruz. Yapay zekâyı kullanarak projelerimizi aktarıyoruz. Her türlü soruyu sorabilirsiniz. Kütüphanelerden faydalanacaksınız. İnternet, çay bedava olacak. Kartalı öyle bir geleceğe hazırlayacağız ki sizler yöneteceksiniz” dedi.

GENÇLER İÇİN HİZMET DÖNEMİ BAŞLAYACAK

AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Cem Çekerek ise “Önümüzde 10 gün var. Gençlerle alakalı söylenmesi gereken ne varsa söylemeye devam edeceğiz. Biz tüm ilçelerimizde yaptığımız toplantılarda nelerin yapıldığını neler yapılmadığını bir bir belirledik. Gençler için hizmet dönemine başlayacağız. 31 Mart 2024’ü yeni bir tarihin yazılacağı gün olarak görüyoruz. İstanbul'da ve Kartal'da yeni bir dönem başlayacak”  şeklinde konuştu.


ABONE OL