Dolar $
32.2
%-0.02 -0
Euro €
34.97
%-0.08 -0.02
Sterlin £
40.92
%-0.09 -0.03
Çeyrek Altın
4117.52
%0.56 22.59
SON DAKİKA
Bahar BÜYÜKAHISHA | İŞ DÜNYASI Cuma 10 Mayıs 2024 12:41

İSTİNYE ÜNİVERSİTESİ VE MLPCARE İŞ BİRLİĞİNDE GELİŞTİRİLEN SANAYİ DESTEK PROJESİ TÜBİTAK'TA KABUL EDİLDİ

İstinye Üniversitesi ve MLPCare spin off firmalarından Brainco Yönetim Danışmanlık A.Ş. iş birliğinde yürütülen proje Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı'nın (TEYDEB) 1507-KOBİ AR-GE Başlangıç Destek Programı 2023 yılı ikinci çağrı dönemi kapsamında başarılı olarak değerlendirildi. Proje kapsamında, tekil ve zincir hastanelerin yönetim süreçlerini kolaylaştırmak ve hasta bilgi yönetim sistemlerinin yetersiz kaldığı noktada problemleri çözmek amacıyla, dijital yönetim platformunun; bütçe planlama, maliyet analizi ve akıllı fiyatlandırma modülleri geliştirilecek.

İstinye Üniversitesi ve MLPCare iş birliğinde geliştirilen sanayi destek projesi TÜBİTAK'ta kabul edildi

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK)-Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı’nın (TEYDEB) 1507-KOBİ AR-GE Başlangıç Destek Programı 2023 yılı ikinci çağrı dönemi kapsamında İstinye Üniversitesi ve MLP Care spin off firmalarından Brainco Yönetim Danışmanlık A.Ş. iş birliğinde başvurulan proje başarılı olarak değerlendirildi. 

 

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi’nden Dr. Öğr. Üyesi Wadhah Zeyad Tareq Tareq’in akademik danışmanlığında yürütülecek “Sağlık Kuruluşlarında Dönüşümün Anahtarı Geleceğin Çözümü Dijital Yönetim Platformu: Yapay Zeka Tabanlı Bütçe Planlama, Maliyet Analizi ve Akıllı Fiyatlandırma Modüllerinin Geliştirilmesi" isimli proje kapsamında, tekil ve zincir hastanelerin yönetim süreçlerini kolaylaştırmak ve hasta bilgi yönetim sistemlerinin yetersiz kaldığı noktada problemleri çözmek amacıyla, hastanelerin farklı birimlerden ve hastanelerin kullanmış olduğu farklı alt yazılım sistemlerinden verileri toplayan, analiz eden ve sonuç üreten dijital yönetim platformunun; bütçe planlama, maliyet analizi ve akıllı fiyatlandırma modülleri geliştirilecek. Ayrıca, paralel sürdürülecek AR-GE çalışmaları ile birlikte operasyonel süreç optimizasyon modülü ve klinik karar destek modülü geliştirilecek olup nihai süreçte hastanelerde yönetimi kolaylaştıran, dijital dönüşüme zemin hazırlayan ve uçtan uca çözüm sunan dijital yönetim platformu elde edilecek.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR