Dolar $
32.42
%-0.32 -0.1
Euro €
34.96
%-0.34 -0.12
Sterlin £
40.51
%-0.75 -0.3
Çeyrek Altın
4092.28
%0.61 24.65
SON DAKİKA
İnşaat ve emlak Cumartesi 01 Ocak 2022 16:08

KADIN İSTİHDAMI ARTIRILACAK

Türkiye İMSAD, sürdürülebilir bir gelecek için hayata geçirdiği çalışmalar kapsamında, 'İnşaat Malzemeleri Sektöründe Kadın İstihdamının Artırılmasına Yönelik Tutum Belgesi'ni açıkladı.

Kadın istihdamı artırılacak

Türkiye İMSAD’ın üyeleri ile paylaştığı ‘Tutum Belgesi’nde, sektörde kadınların iş gücüne katılım oranlarının artması için çalışmalar yapılması, kadınlara yönelik eğitimler düzenlenmesi, mentorluk yapılması, kadın çalışanların iş hayatında gelişmelerinin desteklenmesi, yürütülen iyi uygulamaların yaygınlaştırılması ve teşvik edilmesine yönelik hedefler yer aldı. 

Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, Türkiye İMSAD olarak sürdürülebilirlik kavramını çok fazla önemsediklerini belirterek şunları söyledi: “Türkiye İMSAD Üyelerinin sürdürülebilirlik faaliyetlerini ve uyguladıkları örnek çalışmaları desteklemek ve bu faaliyetlerden sektörümüzce ilham alınmasını sağlamak en büyük hedefimiz. Sürdürülebilirlik her geçen gün önemi artan, kritik etkilere sebep olan bir konu. Bu konuya daha fazla ağırlık vermek sektörümüz açısından da ülkemiz açısından da çok büyük önem taşıyor.”



ABONE OL