Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Gastronomi Çarşamba 29 Kasım 2023 16:01

KAMPÜSTE KEYİFLİ ANLAR

Yapılan araştırmalara göre cips; keyif veren, eğlendiren, odaklanmayı sağlayan, stres atmaya yardımcı olan bir atıştırmalık olarak tanımlanıyor. Bu yüzden cips, keyifli anlarla özdeşleşmiş bir atıştırmalık türü olarak da gösteriliyor. Özelikle gençlerin tükettiği cips, eğitim dönemi stresinden uzaklaşmaları için de keyifli anlar oluşturuyor. Bundan yola çıkarak 15 üniversite kampüsünde gençlere cips dağıtımı yapan Patos büyük ilgi ile karşılandı. Toplamda 1 milyon 144 bin gence ulaşılan etkinlikler bir ay boyunca devam etti…

Kampüste keyifli anlar

Etkinlikler; İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Kampüsü, İstanbul Arel Üniversitesi, İstanbul Bilgi Üniversitesi, Haliç Üniversitesi, İstanbul Kültür Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampüsü, Yıldız Teknik Üniversitesi, Hacı Bayram veli Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Ankara Üniversitesi, Bursa Uludağ Üniversitesi, Balıkesir Üniversitesi, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Ege Üniversitesi’nde gerçekleştirildi.

15 KAMPÜSTE MİLYONLARCA GENÇ İLE BULUŞTUK !

Doğuş Çay Cips Kategorisi Müdürü Özge Yazıcılar, “Bünyesinde PATOS, CİPSO, CHİPS MASTER, ÇEREZOS markalarını bulunduran Doğuş Çay sadece bir yiyecek ve içecek üreticisi değil aynı zamanda dünyanın en büyük tarım şirketlerinden biri olarak adından söz ettiriyor. Balkan ve Avrupa ülkeleri başta olmak üzere dünyanın birçok bölgesine de ihracat gerçekleştiriyoruz. Cipste kullanılan patates ve mısır ürünlerinin hasılatını da tarım şirketi olarak çiftçilerimiz ile birlikte gerçekleştiriyoruz. Yerli ve milli cips markalarımızla tüketici ile buluşmaktan mutluluk duyuyoruz. Genç arkadaşlarımızın hayat akışında keyifli anlar oluşturmak, hayata kısa bir mola vermelerini sağlamak bizleri de çok mutlu etti. Onların ilgisi ile etkinliklerimizin alanını daha da genişletme karar aldık” açıklamasında bulundu. 


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR