Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Serpil PORTAKAL | Yerel Yönetimler Cumartesi 30 Mart 2024 14:16

KARAKAYA, KARTAL ADA SANAT TİYATROSU'NA MİSAFİR OLDU

Kartal Ada Sanat Tiyatrosu'na konuk olan Mimar Hüseyin Karakaya, "Kartal'ı sanat anlamında hep birlikte ayağa kaldıracağız" dedi."

Karakaya, Kartal Ada Sanat Tiyatrosu'na misafir oldu

AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Mimar Hüseyin Karakaya, Kartal Ada Sanat Tiyatrosu’nun misafiri oldu. 27 Mart Dünya Tiyatro Günü nedeniyle düzenlenen ve ilki gerçekleştirilen 27 Mart Tiyatro Festivali kapsamında tiyatro oyuncularıyla buluşan Hüseyin Karakaya, “Yaptığınız işe saygı duyuyorum ve saygıyla önünüzde eğiliyorum” dedi.

NE GEREKİYORSA YAPACAĞIZ

Kartal Ada Sanat Tiyatrosu sanatçılarının büyük ilgi gösterdiği Festival’de konuşan Mimar Karakaya, “Adana’da her fırsatta tiyatroya giderdim. Oradan bir aşinalığım var. Biz gelirsek mekandır, farklı desteklerdir ne gerekiyorsa yapacağız. Anlayabilmek de büyük bir destektir. Sizleri anlayabilmeyi hedefliyoruz. Kartal’ı sanat anlamında hep birlikte ayağa kaldıracağız” ifadelerini kullandı.

OYNAMAK YA DA OYNAMAMAK

Diğer yandan Uluslararası festivallerde 55 ödül alan Oynamak ya da Oynamamak adlı film de Festival’de beyaz perdeye yansıtıldı. 2022 yapımı olan kısa film hakkında görüşlerini aktaran Karakaya, “Güzel bir film izledik. Kartallıların oynadığı, Kartal’ın sahnelediği orijinal bir film izledik. Sizleri kutluyorum ve yürekten tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR