Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Serpil PORTAKAL | Yerel Yönetimler Cumartesi 30 Mart 2024 13:21

KARTAL'IN ÇINARLARI İKİNCİ BAHAR YAŞAYACAK

Yediden yetmişe herkes için proje üreten Mimar Hüseyin Karakaya, Kartal'ın büyükleri için de çok sayıda hizmet üreteceklerini vurguladı

Kartal'ın çınarları ikinci bahar yaşayacak

AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Mimar Hüseyin Karakaya’nın Büyüklerimizin Kartal’ı projesiyle Kartal’ın çınarları adeta ikinci baharını yaşayacak. Karakaya, “Büyüklerimiz için ne yapsak azdır. Kendilerine sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi.

NE KADAR HİZMET ETSEK AZDIR

Her yaştan Kartallı için proje ürettiklerini vurgulayan Mimar Karakaya, “Elbette, Büyüklerimizin Kartal’ı projemizle yaşlı vatandaşlarımıza yönelik bir dizi hizmet sunmayı planlıyoruz. İstiyor ki kentimizin büyükleri, bizlere Kartalımızı miras bırakanlar hak ettiği ilgiyi ve değeri görsün. Ne kadar çaba göstersek ne kadar hizmet etsek az kalır” ifadelerini kullandı.

ÇOK SAYIDA HİZMETİMİZ BULUNUYOR

Yapacakları hizmetleri sıralayan Karakaya, “Bu hizmetler arasında Alzheimer Hobi Merkezi, hasta yakınları için misafirhane, evde sağlık hizmetleri ve emeklilere 2.500 TL destek gibi önemli hizmetler bulunuyor. Ayrıca, yaşlı vatandaşlarımızın günlük yaşamlarını kolaylaştırmak için 7/24 acil durum hattı ve yaşlı ev temizliği ve kişisel bakım hizmetleri de sunmayı planlıyoruz. Bu projelerle, yaşlı vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR