Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Gastronomi Çarşamba 22 Kasım 2023 02:30

KIŞ HAZIRLIĞINDA EN LEZZETLİ TARİFLER

Harikalar yaratmak için tek mutfak aletinde 20'den fazla cihazın yaptığı işi aynı anda yapan Thermomix TM6, kış için yapılacak salçadan soslara, marinasyondan bulyona kadar kolayca hazırlanabilen birbirinden pratik tarif ve yiyecek hazırlığını Cookidoo'da sunuyor.

Kış hazırlığında en lezzetli tarifler

Zamanın değerini bilen Thermomix TM6, 20’den fazla mutfak aletini bir arada sunuyor, hepsinin yaptığı işi aynı anda yapıyor. Dijital mutfak aleti Thermomix TM6’nın hızlı ve pratik yapısıyla, sotelenmiş sebzeli biberiyeli soğanlı marinasyondan domates salçasına acılı sostan sotelenmiş sebzeli et bulyona kadar istediğiniz sağlıklı kışlık lezzetleri keşfedebilirsiniz. 

 

Thermomix TM6 ile kışlık pratik lezzetler!

Sonbaharın gelmesiyle kış hazırlıkları başladı. Mutfaktaki büyük yardımcı ve akıllı teknoloji uzmanı Thermomix TM6 ile yemelere doyamayacağınız lezzetli gıdaları kışın da aynı lezzette muhafaza etmek ve tüketebilmek için cookidoda yer alan tarifler sizi bekliyor! Genelde her yemeğin içerisinde kullanılan domates salçası, TM6’da hızlıca hazırlanabilirken biberiyeler ve soğanlar marine edilebiliyor; soğan ve sarımsak gibi leziz sebzelerden hazırlanabilen acılı domates sosu ve kereviz ile havuç gibi vitamin deposu sebzelerin yer aldığı et bulyonlar, Thermomix TM6 sayesinde kış aylarında sofraları şenlendiriyor. 

 

Kışlık kavanozlar daha hızlı ve kolay 

Uzman şefler tarafından onaylanan Cookidoo’daki 80 binden fazla tarif içerisinde yer alan domates salçası, acılı domates sos, biberiyeli soğanlı marinasyon ve sotelenmiş sebzeli et bulyon gibi birbirinden lezzetli ve sağlıklı kışlık kavanoz tariflere ulaşılabiliyor. Bu leziz, hafif ve sağlıklı ara öğünlerdeki vitamin ve mineral değerlerini kaybetmeden en fazla 20-30 dakika arasında pişerek sofrayı şenlendiriyor.

 

Mutfak aletlerinde dijital teknolojinin gözdesi TM6, tek bir karıştırma kabı, geniş dokunmatik ekranı, rehberli pişirme fonksiyonu gibi inovatif özellikleri ve eşsiz donanımıyla sofraları farklı lezzetlerle buluşturuyor. Thermomix’in yaratıcılığına yakından tanık olmak ve daha fazla bilgiye ulaşmak için www.thermomix.com.tr ve cookidoo.com.tr adreslerini ziyaret edebilirsiniz.


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR