Dolar $
32.44
%-0.1 -0.03
Euro €
34.87
%0.26 0.09
Sterlin £
40.82
%0.32 0.13
Çeyrek Altın
3935.78
%-1.25 -49.02
SON DAKİKA
KİTAPLAR ARASINDA Pazar 24 Aralık 2023 16:34

LETAFETSİZ AMA EVLADİYELİK ÖĞÜTLER

Yazar: Müge Ceyhan Ötaken Yayınları

Letafetsiz Ama Evladiyelik Öğütler

Müge Ceyhan’ın Letafetsiz Ama Evladiyelik Öğütler isimli ilk öykü kitabında samimi, gerçekçi ve akıcı diliyle kaleme aldığı öyküler, okuyuculara kendi hayatlarından kesitler sunuyor. Ceyhan, öykülerinde okuyanların kendi hayatlarında da bulabilecekleri; duygulara, detaylara ve durumlara yer veriyor. 

Olay örgülerini ve yaşanmışlıkları öykülerinde konu alan yazar, gerçekçi detayların öykülerini güçlendirdiği düşüncesini savunuyor. Letafetsiz Ama Evladiyelik Öğütler kitabında yer alan Masa Örtüsü isimli öykü, okurları derin düşüncelerle kendi hayatlarında bir yolculuğa çıkarıyor. Öyküde yer alan betimlemeler okuyucunun hikâye içerisinde yaşamasını sağlıyor. 

Biraz karamsar, biraz hüzünlü, biraz öfkeli ama son derece gerçekçi duyguları bir arada sunan Masa Örtüsü; büyük bir yanık izinin olduğu masa örtüsü, dibi tutmuş çaydanlıklar, kirli bardakların yalnızlıklarını okuyucuya hissettiriyor. Kim bilir belki de hepimizin hayatında en sevdiğimiz masa örtüsünde büyük bir yanık izi, kirli çaydanlıklar vardır.

Kitabında yer alan öyküler arasından en sevdiği öykünün Masa Örtüsü olduğunu söyleyen Müge Ceyhan, bu kısa öykünün boyundan büyük duygular taşıdığını vurguluyor. 


ABONE OL