Dolar $
32.78
%-0 -0
Euro €
35.09
%-0.02 -0
Sterlin £
41.57
%-0.11 -0.04
Çeyrek Altın
3930.55
%-0.67 -26.11
SON DAKİKA
Hibya Haber Ajansı | Yerel Yönetimler Pazar 26 Mayıs 2024 15:00

MALATYA'DA SOSYAL DENGE SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Malatya Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü (MASKİ) bünyesinde çalışan memurların haklarında iyileştirme yapılmasını öngören Sosyal Denge Sözleşmesi (SDS) imzalandı.

Malatya'da Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Genel Başkanı Levent Uslu, Malatya Şube Başkanı Abuzer Akagündüz ve beraberindeki heyet Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ile görüştü.

Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Levent Uslu Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’e görevinde başarılar dileyerek, Malatya Büyükşehir Belediyesinde ve MASKİ Genel Müdürlüğünde çalışan memur personellerini ilgilendiren Sosyal Denge Sözleşmesini imzaladı.

Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Levent Uslu’yu Malatya’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Er yaptığı konuşmada, “ Belediye çalışanlarımızın şartlarının her alanda iyi olmasını istiyoruz. Memurumuzun, işçimizin ve sözleşmeli personellerimizin en iyi şartlarda çalışmasını istiyoruz. Bem-Bir-Sen Genel Başkanımızla yapmış olduğumuz istişare sonrasında bu sözleşmeyi imzalıyoruz. İmzalamış olduğumuz bu sözleşme de normalleşmenin ayrı bir göstergesidir.” şeklinde konuştu.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR