Dolar $
32.24
%-0.09 -0.02
Euro €
35.08
%-0.2 -0.07
Sterlin £
40.95
%-0.06 -0.02
Çeyrek Altın
4081.94
%1.44 57.21
SON DAKİKA
Hibya Haber Ajansı | Yerel Yönetimler Salı 30 Nisan 2024 13:00

NİLÜFER'DE EMLAK VERGİSİ ÖDEMELERİNDE KOLAYLIK

Nilüfer Belediyesi, 1 Mayıs'ta başlayacak emlak vergisi ödeme döneminde vatandaşların vergilerini kolayca ödeyebilmeleri için çeşitli alternatifler sunuyor.

Nilüfer'de emlak vergisi ödemelerinde kolaylık

Vatandaşlar vergilerini, belediyedeki veznelerin yanı sıra, mobil vezne, internet üzerinden, PTT ve belirli bankalar aracılığıyla ödeyebilecek.

Nilüfer Belediyesi vatandaşların vergilerini kolayca ödeyebilmeleri için birçok uygulamayı hizmete sunuyor. 1-31 Mayıs arası devam edecek birinci taksit ödemelerini yapmak isteyen vatandaşlar Nilüfer Belediyesi Halk Evi, Alaaddinbey, Çalı, Görükle ve Göçmen Konutları’ndaki veznelerden ödemelerini yapabilecek.

Gölyazı, Hasanağa, Akçalar ve Kayapa gibi şehir merkezine uzak mahallerde de vergi ödemek isteyenler, mobil veznelerde nakit veya kredi kartı ile ödemelerini yapabilecek. İsteyen vatandaşlar ise Nilüfer Belediyesi’nin internet adresi üzerinden de vergi borcu sorgulama ve kredi kartıyla ödeme seçeneklerini kullanarak, vergilerini kolaylıkla internet aracılığıyla ödeyebilecek.

Nilüfer Belediyesi ayrıca mobil vezne aracılığıyla vatandaşların ayağına giderek ödemeleri kolaylıkla yapmalarını sağlıyor. 3 adet mobil vezne her gün farklı mahallelere giderek isteyen vatandaşların emlak ödemelerini yapmalarına fırsat sunacak.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR