Dolar $
32.19
%-0.26 -0.08
Euro €
34.99
%-0.42 -0.14
Sterlin £
41.18
%-0.05 -0.02
Çeyrek Altın
4094.65
%1.76 69.77
SON DAKİKA
Petrol Salı 14 Mart 2023 02:28

PETDER, PETROLEUM İSTANBUL'A KATILIYOR

Petrol Sanayi Derneği (PETDER), 16-18 Mart 2023 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan Petroleum İstanbul'a katılıyor.

Petder, Petroleum İstanbul'a katılıyor

Enerji sektörünün en büyük buluşmaları arasında yer alan Uluslararası Petrol, LPG, Madeni Yağ, Ekipman, İstasyon Market Ürünleri ve Teknoloji Fuarı Petroleum İstanbul, bu yıl 16. kez gerçekleştirilecek. Ulusal, bölgesel ve uluslararası iş birliği imkanlarına olanak tanıyan fuarda sektör temsilcileri, bayilerle, kamu kurumlarının önde gelen isimleri ve bölgesel endüstri liderleriyle yeniden buluşma imkânı bulacak.

Petrol Sanayi Derneği (PETDER) Genel Sekreteri Köksal Onur İnci, Petroleum İstanbul’un tüm sektör için çok önemli bir iş birliği platformu olduğunu belirtti. İnci, sözlerini şöyle sürdürdü:

‘’Bu yıl ne yazık ki yaşadığımız büyük deprem felaketinin üzüntüsüyle hepimizin buruk bir şekilde katıldığı Petroleum İstanbul, alanında dünyanın en büyük fuarlarından biri olarak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ve enerjiyle ilgili tüm kamu kurum ve kuruluşlarını özel sektörle buluşturduğu için sektörümüz açısından önemli bir fuar.  Sektördeki tüm gelişmeleri, yenilikleri yakından takip etmek için önemli bir fırsat sunuyor. Biz de PETDER olarak uzun yıllardır katıldığımız Petroleum İstanbul’da tüm paydaşlarımızı standımızda ağırlamaktan memnuniyet duyacağız.”

PETDER, 16-18 Mart tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek Petroleum İstanbul’da 11. salonda B123 numaralı stantta yer alacak.

Petrol Sanayi Derneği (PETDER) hakkında

PETDER 23 Eylül 1996 tarihinde, petrol ürünlerinin (akaryakıt, yağlama yağları, LPG) üretimden tüketime kadar olan faaliyetler zinciri üzerinde çalışmalar yapmak amacı ile ülkenin önde gelen akaryakıt dağıtım şirketleri tarafından kurulmuştur. Alpet, Aytemiz, Belgin, BP, Castrol, ExxonMobil, GO, Güzel Enerji Akaryakıt, Opet, Petline, Petrol Ofisi, Petroyağ, Shell, Shell & Turcas, SOCAR Türkiye, Total Energies ve TP, PETDER üyesi kuruluşlardır. Sektörde sağlık, emniyet ve çevre ile ilgili konularda da çalışmalar yapan PETDER, aynı zamanda “Atık Motor Yağlarının Yönetimi Projesi” ve buna paralel olarak “Bir Varil Bir Ağaç” çevre projesini de yürütmektedir.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR