Dolar $
32.19
%-0.26 -0.08
Euro €
34.99
%-0.42 -0.14
Sterlin £
41.18
%-0.05 -0.02
Çeyrek Altın
4094.65
%1.76 69.77
SON DAKİKA
İsa ÖZGÜLLER | Otomotiv Çarşamba 08 Mayıs 2024 14:22

SKYWELL YENİ HİBRİT SUV MODELİ HT-İ İLE YİNE İDDİALI

Yüzde yüz elektrikli Skywell modelini Türkiye'de kullanıcılarla buluşturan Ulu Motor, Skywell HT-i modelinin hibrit versiyonunu Temmuz 2024 itibariyle Türkiye'de ön siparişlere açmayı hedefliyor.

Skywell Yeni Hibrit SUV modeli HT-i ile Yine İddialı
Ulu Motor, Türkiye’de elektrikli araçları kapsayan yeni tebliğe yönelik çalışmalarını sürdürürken, yeni modellerlede kullanıcılarını buluşturuyor. Yoluna mevcut modellerine ek olarak SUV hibrit modelini de ekleyerek devam edecek olan Ulu Motor, Skywell’in yeni Hibrit SUV HT-i modelini Türkiye pazarına sunmak için mevcut çalışmalarına hız kazandırdı.

Temmuz 2024 itibariyle HT-i modelin ön siparişlerini açmayı hedefleyen Ulu Motor, bu önemli hamlesi ile Türkiye pazarındaki konumunu daha da güçlendirecek. Skywell, sürdürülebilirlik ve performansın mükemmel bir dengede buluştuğu yeni Hibrit HT-i modeliyle elektrikli araç sahipliğinde kararsız kalanlara yönelik ara bir çözüm sunuyor.

SUV gövde tipiyle sunulan HT-i modelinde benzinli ve elektrikli motorun mükemmel kombinasyonunu sunarken, yüksek kapasiteli elektrikli motoruyla sadece elektrik kullanımında 200 km'ye varan, elektrik-benzin karma kullanımda ise toplamda 1267 km’ye varan bir kullanım menzili sağlıyor. Gelişmelere ek olarak, tasarım ödüllü yeni elektrikli sedan modeli olan Skyhome’un hibrit versiyonunun da hızlı bir şekilde Türkiye pazarına sunulmasına yönelik Skywell Türkiye Distribütörü Ulu Motor ile üretici firma Skywell arasında karşılıklı olarak mutabakat sağladı.

Ulu Motor’un gelişmiş ve akıllı teknolojileriyle gelecek nesillere daha sürdürülebilir bir mobilite dünyası oluşturma yolunda önemli adımlar atmaya devam etmesi, Skywell kalitesini tercih edenlerin ilgi odağı oldu.
ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR