Dolar $
32.56
%0.16 0.05
Euro €
34.86
%0.3 0.1
Sterlin £
40.74
%0.22 0.09
Çeyrek Altın
3960.82
%-0.62 -24.28
SON DAKİKA
Giyim ve tekstil Cuma 01 Aralık 2023 10:29

SÖKTAŞ COP28'DE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK PROJELERİNİ TANITACAK

Lüks ve premium moda markaları için pamuklu kumaş tasarlayan ve üreten ülkemizin öncü şirketlerinden SÖKTAŞ Tekstil, Dubai'de gerçekleştirilen Birleşmiş Milletler 28. İklim Değişikliği Konferansı COP28'e katılacak ve Stella McCartney'nin gerçekleştireceği enstalasyondaki tek Türk firma olacak.

Söktaş COP28'de sürdürülebilirlik projelerini tanıtacak

Gelecek nesillere temiz ve yaşanabilir bir dünya bırakabilmek adına çevre dostu projelerine her daim önem veren SÖKTAŞ, tüm dünyanın gündeminde yer alan iklim krizinin getirebileceği sonuçların farkında olan ve bu sorunların önüne geçebilmek adına stratejik hedefler çerçevesinde çalışmalarına devam ediyor.

Birleşmiş Milletler 28. İklim Değişikliği Konferansı COP28’de, LVMH sponsorluğunda, sürdürülebilir moda için BM ile çalışmalar yürüten Stella McCartney’nin 12 gün boyunca halka açık bir enstalasyonu gerçekleşecek. Enstalasyon kapsamında, Stella McCartney’nin birlikte çalıştığı, sürdürülebilirlik adına yenilikçi ürün yaratan iş ortaklarını sergileyeceği bir alan kurulacak. Bu özel enstalasyona katılan tek Türk firması olan SÖKTAŞ, 3 Aralık’ta onarıcı pamuk ve sürdürülebilirlik süreçlerini anlatan ve Stella McCartney ile birlikte geliştirdiği ürünleri sunan detaylı bir workshop verecek.

1 Aralık günü, LVMH’in İletişim, Çevre ve İmaj Başkanı Antoine Arnault ile Stella McCartney’nin de katılacağı bir davetle açılacak enstalasyon kapsamında, sürdürülebilirlikle ilgili olan öncü uygulamalara sahip Söktaş Tekstil’in CEO’su Muzaffer Kayhan, 4 Aralık’ta Bloomberg Green’in COP28 için düzenlediği özel bir panele konuşmacı olarak katılacak.


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR